Sommerstudentdagen  

Hver sommer arrangerer vi «sommerstudentdagen», en bli kjent-samling med våre over 100 sommerstudenter fra hele landet. Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med andre sommerstudenter og medarbeidere i Norconsult, i tillegg til at du får høre på spennende faglige innslag og ta del i morsomme aktiviteter. Dagen avsluttes med en hyggelig middag og sosialt på kvelden.  

Hunger Games 

Kunne du tenke deg å vise de gode egenskapene dine fremfor å beskrive dem? Har du konkurranseinstinkt og liker å løse litt rare oppgaver? Da er våre rekrutteringsleker noe for deg!  

Hver høst arrangerer vi Hunger Games – et litt annerledes rekrutteringsarrangement, der målet er å finne vår nye kollega. Som deltager får du bryne deg på morsomme, kreative og utfordrende gruppeoppgaver, individuelle oppgaver og intervjuer. Den som etter to dager står igjen som vinner, får tilbud om fast jobb.    

Søknadsprosessen starter i mai, og lekene holdes i september. Vi kan love et spennende, intenst og lærerikt arrangement der du kan knytte verdifulle kontakter og bli bedre kjent med Norconsult og andre studenter. Og, hvis du går til topps, blir du i tillegg vår nye kollega!  

Hva vi ser etter i en kollega? 

Vi ansetter flere hundre nyutdannede hvert år. Her kan du lese mer om hva vi ser etter. 

Kontaktpersoner

Fredrik Krogh Albertsen

HR-rådgiver Rekruttering

Marthe Haugen Stranden

Employer branding

Kontakt oss