mann med headset foran dataskjerm

Digitalisering

Hos oss, får du gode råd basert på beste praksis og tilgjengelig teknologi. Ved hjelp av digitale verktøy og kunnskap, hjelper vi deg å drive utvikling, lage smarte samfunn og levere bærekraftige prosjekter.

Dette kan vi hjelpe deg med

I Norconsult er vi opptatt av hvordan mennesker, teknologi og prosesser fungerer sammen for å levere de beste løsningene. Vi har vi flere ulike fagmiljøer som jobber med digital kompetanseutvikling og digital forretningsutvikling, noe som sikrer effektiv gjennomføring av våre rundt 30 000 årlige oppdrag. Vi tilbyr også IT-løsninger levert av Norconsult Digital, vårt heleide datterselskap. Sammen leverer vi produkter og tjenester som bygger og forvalter samfunnet. 

 

Kompetanse og organisasjon   

Vi tilrettelegger for kontinuerlig læring og kompetanseutvikling på tvers av våre oppdrag og markedsområder. Vi tilbyr strategiske råd tilpasset dine individuelle behov og mål, og vår tilnærming til rett kompetanse, læring og skalering av beste praksis kommer deg til gode, selv i prosjekter der du ikke har egne digitale mål. Vi har spisskompetanse og erfarne fagmiljø innenfor BIM og GIS og jobber aktivt for å integrere disse og andre teknologier for å hente ut potensialet i en større del av din og vår organisasjon og verdikjede.  

 

Effektiv gjennomføringsmodell   

God informasjonshåndtering er viktig uavhengig av om du jobber med enkle eller komplekse prosjekter. Vi mener nøkkelen ligger i en integrert og strukturert tilnærming med bruk av bransjetilpasset teknologi (BIM, GIS m.fl.) og prosesstyring gjennom VDC-rammeverket.

Vi er opptatt av å ha en god gjennomføringsmodell som ivaretar dine behov og prosjektmål. Dette sikrer vi ved å utnytte de beste prosesstyrings-prinsippene fra VDC og kontinuerlig forbedring og samarbeid, i kombinasjon med gode digitale løsninger og prosesser. Vi har også god erfaring med implementering av prinsipper fra ISO 19650.

 

Digitale tjenester

Digital transformasjon handler om å endre måten å jobbe på ved å ta i bruk digital teknologi. Smartteknologi er et viktig satsningsområde for oss, og vi tilbyr skreddersydde løsninger for fremtidens byggverk. Sammen med Norconsult Digital tilbyr vi bransjeledende tjenester og kompetanse innenfor bruk av VR- og AR-teknologi, maskinlæring og kunstig intelligens, skann- og droneteknologi, systemutvikling og integrasjon og digital informasjonssikkerhet. 

  • Thomas Angeltveit

    Leder digital transformasjon

  • Torkil Kind

    BIM-leder

  • Kontakt oss