Hus på gressplen

Bolig og fritid

Det er en stor tillitserklæring å få mulighet til å tegne noens bolig. Noe av det mest private vi har er stedet hvor alt skal kombineres og fungere - drømmer, vyer, hverdager og fest - i hele liv, og i generasjoner.

I Norconsult designer vi alle typer boliger og fritidsbygg, leiligheter og hele bydeler, men også bittesmå perler tenkt for kontemplasjon og hvile. 
 
Vi blir ofte invitert hjem, og det liker vi! En bolig blir ikke et hjem før alt fungerer, før den håndterer travle morgener og sene kvelder, heftige fester og rolige søndager. Den skal vokse med deg og sammen med deg, hele tiden tilpasset ditt liv og dine behov. Og når boligen skal benyttes til fritid, ja – da blir vi med til fjells eller til stranden og løser oppgaven for deg der også.  

Vi kan boliglogikk og rasjonell design, men vi vet også hva det betyr når boligen strekker seg ut over de fire veggene. Når hagen får krype inn og naturen blir med tilbake og skaper mer rom enn du trodde var mulig. Vi lar detaljene får skinne og materialene få komme til sin rett, slik at morgenkaffen får akkurat den gløden den skal ha. Vi kan sette farge på ettermiddagene dine, løfte taket og slippe lyset inn - vi skaper ly og trygghet, nærhet og varme, god luft og ekte kjærlighet. 

Kontaktpersoner

Michelle S. Wright

Markedsområdeleder Arkitektur

Siril Betten

Fagnettverksleder Interiørarkitektur

Hilda Øfsthus

Fagansvarlig Landskapsarkitektur

Kontakt oss