Bilde av nynorskhuset atrie

Interiørarkitektur

En interiørarkitekt designer møtet mellom menneske og bygg, setter brukernes behov i sentrum og skaper en estetisk og funksjonell opplevelse.

Nøye planlegging og omtanke skaper rom det er godt å være i. Hvordan skal rommet brukes? Hvem skal bruke det? Hva ønsker man å oppnå med rommet? Hvilken stemning ønsker man? Med en grundig brukerprosess, der de som skal bruke rommet blir involvert, kartlegger vi alle behov og ønsker. På denne måten sikrer vi et godt fungerende rom for brukerne. Dette setter også grunnlaget for konseptutviklingen og sikrer et unikt og tilpasset interiør for alle våre prosjekter.

I Norconsult har vi flere interiørarkitekter spredt på ulike lokasjoner i Norge slik at vi kan komme nærmere prosjektene våre. Samtidig har vi alltid støtte i en sterk nasjonal faggruppe av interiørarkitekter med ulike spesialfelt og erfaringer. Vi jobber daglig i et tverrfaglig miljø, er god på samarbeid og kan enkelt dra nytte av annen kompetanse ved behov. Vi jobber i alt fra store komplekse prosjekter, til mindre prosjekter som små kontorer og private boliger.

  • Siril Betten

    Interiørarkitekt

  • Kontakt oss