Alex Lunde blir regionsdirektør for region vest i Norconsult. Foto: Norconsult.

Alex Lunde blir ny direktør i Norconsult region vest

Alex Lunde er ansatt som ny regiondirektør i region vest i Norconsult. Lunde har tidligere vært leder for Norconsults kontor i Bergen.

- Dette har vært en prosess hvor vi har fått inn mange gode søknader til stillingen, både eksterne og interne. Vi er nå svært fornøyde med at Alex har takket ja til stillingen, og har stor tro på at han med sin erfaring og kompetanse vil bidra til videre vekst og utvikling for regionen spesielt og Norconsult generelt, sier konserndirektør regioner Norge, Janicke Garmann.

Alex Lunde kommer fra stillingen som kontorleder ved Bergenskontoret til Norconsult, et kontor med omtrent 200 ansatte. Lunde har jobbet i Norconsult i 18 år, er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har tidligere jobbet i andre rådgiverselskap og i offentlig virksomhet.

- Jeg er glad og ydmyk for å få denne muligheten, og ser frem til å starte arbeidet med å utvikle regionen videre. Det er mange spennende og store muligheter i årene som kommer, sier Alex Lunde.

Region vest består av totalt 11 kontorer med ulik størrelse, som tilbyr kortreist rådgivning og kompetente medarbeidere på tvers av mange fag.

Tidligere regiondirektør i Vest, Jens Kvarekvål, fortsetter med andre spennende oppgaver i Norconsult.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss