Arne Pihl Bordi er fagkoordinator VVS i Norconsult, og fast blogger på Norsk VVS. Han formidler fagstoff på en spennende, engasjerende og lettfattelig måte. (Foto: Norconsult)

Arne Pihl Bordi gir deg julens hjemmelekse: Ventilasjonshistorikken

Vil du få dypere kunnskap, økt faglig bevissthet og en enda sterkere stolthet knyttet til VVS-faget, anbefales du å følge Norconsults Arne Pihl Bordis blogg på Norsk VVS. Nå deler Bordi julens leseliste, Ventilasjonshistorikken, med leserne sine.

Som fast blogger på Norsk VVS, er Arne Pihl Bordi en av de som jevnlig deler av sin faglige kunnskap på en interessant, morsom og lett forståelig måte. Julens leseliste inviterer til et faglig dypdykk for den som har god kjennskap til fagfeltet, og er samtidig en spennende introduksjon til ventilasjonens historie for den som har sin base innen andre fag.

Her kan du lese blogginnlegget på Norsk VVS.

«Jeg håper litt dypere kjennskap til vårt fags historie kan bidra til litt faglig bevissthet og stolthet neste gang du blir utfordret på om vi virkelig trenger så stor plass til kanalene våre eller om det er nødvendig å ha luftinntaket vendt bort fra gaten», skriver Pihl Bordi i blogginnlegget.

Dette er Arne Pihl Bordi:
Fagkoordinator VVS i Norconsult Utdannet høgskoleingeniør innen VVS og inneklimateknikk fra Oslo ingeniørhøyskole 1996. Liker i arbeidet å veksle mellom prosjektering, tilstandskartlegging og måleoppdrag. Nytt medlem i Oslo Gruppe av VVS-foreningen Privat: Interessert i musikk og teknikk, går gjerne på konserter og er styreleder i skolekorps. Kone, tre barn og hytte på fjellet. Aktiv på Twitter som @apbordi