Dag Fladby blir ny CFO i Norconsult. (Foto: NRC Group)

Dag Fladby blir ny CFO i Norconsult

Dag Fladby begynner i Norconsult som ny CFO, og vil inngå i selskapets konsernledergruppe. Fladby kommer fra stillingen som CFO i NRC Group ASA.

– Jeg er svært glad for at Dag har takket ja til stillingen som CFO. Med bred bransjeerfaring fra bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, og med en inkluderende, profesjonell og resultatorientert lederstil, opplever jeg at han er en meget god match med vår kultur, sier konsernsjef i Norconsult, Egil Hogna.

Dag Fladby har siden 2016 vært CFO i børsnoterte NRC Group. Det er Nordens største entreprenør innen banerelatert infrastruktur, med 2 000 medarbeidere og en omsetning på 6,4 milliarder kroner. Han har tidligere vært økonomidirektør i Forsvarets logistikkorganisasjon (FLO), CFO i det private investeringsselskapet Holta Invest og investeringsdirektør i Norwegian Property. I tillegg har han hatt en rekke ulike roller i Scandinavian Beverage Group, senere Altia Corporation OY, blant annet som administrerende direktør. Fladby har en master innen Business and Marketing fra BI.

– Det er utrolig spennende å skulle få lede det finansielle arbeidet i en av Nordens største kunnskapsbedrifter, som har vist en meget sterk økonomisk vekst både organisk og gjennom oppkjøp de siste årene. Jeg gleder jeg meg til å bli kjent med nye kollegaer, og sammen med dem bidra til videre vekst og utvikling for Norconsult, sier Dag Fladby.

Norconsult er en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Nord-Europa innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Konsernet har mer enn 4 600 medarbeidere, fordelt på 120 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, samt noe internasjonal virksomhet i Afrika, Sørøst-Asia og Oseania.

Dag Fladby tiltrer stillingen senest 1. mars 2022.