Heads for tomorrow – Norconsults region Midt skal ansette 25 nye medarbeidere

Ledige stillinger i region Midt:

Hvorfor Norconsult?

Norconsult er ansatteid og et av regionens ledende rådgivende selskaper med fokus på prosjektering, samfunnsplanlegging og arkitektur. Sammen med dyktige rådgivende ingeniører, sitter også noen av bransjens mest kunnskapsrike og innovative IT-konsulenter og i tillegg har vi et av Norges største arkitektmiljøer. Med økende bruk av spillteknologi, parametrisk design, sensorteknologi og BIM i flere av våre prosjekter, er vi bransjeledende innen ny teknologi og digital utvikling.

Norconsult er et selskap som tør å satse på nye former for samarbeid, prosjektering og teknologi, og på de menneskene som er nysgjerrige og fremoverlente og vil være med på denne reisen. Er du en av disse? Se alle våre ledige stillinger nederst på siden.

Hvem søker vi?

Vi søker deg som er erfaren, men oppfordrer også nyutdannede til å søke. Vi verdsetter faglig dyktighet, nysgjerrighet og deg som fungerer godt i team og samarbeid med andre.

Vi trenger både deg som ønsker å utvikle deg videre innenfor faget, og deg som blir motivert av å lede større tverrfaglige prosjekter.

Vi leter etter deg som er nysgjerrig på ny teknologi, som er opptatt av bærekraftige løsninger og som gjennom samarbeid kan utvikle Norconsult og våre prosjekter.

Ledige stillinger i region Midt: 

Skulle du ikke finne en passende stilling blant disse, tar vi alltid i mot åpne søknader. 

  • Jan Kåre Iversen

    Regiondirektør Region Midt

  • Kontakt oss