Fra Venstre: Håvar Slåtten (kontorleder Norconsult), Kåre Frydenlund og Geir Brændhaugen (begge partnere i JAF). Foto: Norconsult

JAF Arkitektkontor på Gjøvik blir en del av Norconsult

Fra 1. september blir JAF Arkitektkontor på Gjøvik en del av Norconsult. De 16 medarbeiderne fra JAF vil bidra til å styrke Norconsult innen arkitektur og helhetlig prosjektering i region Innlandet.

JAF Arkitektkontor (JAF) tar med seg 16 medarbeidere, både unge og erfarne arkitekter og interiørarkitekter, til Norconsult.

– Med JAF på laget ønsker vi å tilby større grad av helhetlige prosjekteringsprosesser, og gi våre kunder tilgang på en bredere kompetansebase på ett og samme sted. Vi ønsker medarbeiderne fra JAF hjertelig velkommen til Norconsult, sier Vegard Jacobsen, konserndirektør Regioner Norge i Norconsult, og fungerende regiondirektør for region Innlandet.

Med innlemmelsen av JAF vil Norconsult kunne tilby kundene en komplett prosjekteringsgruppe innenfor markedsområdet Bygg og eiendom, hvor nettopp samspillet mellom arkitekter og ingeniører i tidligfasen vil gi en bærekraftig kundeverdi.

Større slagkraft innen bygg og eiendom

– Det blir en styrke for oss å kunne tilby kortreiste tjenester innen arkitektur i vårt område, dette vil komme våre kunder innen bygg og eiendom til gode. Satsingen på arkitektur i region Innlandet er en del av en planlagt strategisk vekst, sier Norconsults kontorleder på Gjøvik, Håvar Slåtten.

Driften av JAF Arkitektkontor vil langt på vei fortsette som før, men virksomheten vil i større grad involvere ingeniørene i tidlig fase av prosjektutviklingen.

– Det tette samarbeidet med Norconsults arkitekter og ingeniører vil gi større rom for kreativt samspill gjennom tidlig involvering av ingeniørfagene og ytterligere faglig utvikling. Vi gleder oss til å ta fatt på denne spennende reisen, sier de to partnerne i JAF Arkitektkontor AS, Geir Brændhaugen og Kåre Frydenlund.