Kjersti Kvalheim Dunham begynner i Norconsult 1. desember. Foto: Byggeindustrien

Kjersti Kvalheim Dunham fra Statens vegvesen til Norconsult

Kjersti Kvalheim Dunham forlater Statens vegvesen og begynner som prosjektdirektør under markedsområde Samferdsel i Norconsult fra 1. desember.

Dunham kommer fra jobben som avdelingsdirektør i Transportavdelingen i Statens vegvesen, og har vært ansvarlig for Ferjefri E39-prosjektet. Hun har jobbet i Vegvesenet i snart 20 år.

– Jeg følte tiden var moden for nye utfordringer. Norconsult er involvert i en rekke spennende prosjekter, og jeg ser frem til å gå over til rådgiverbransjen, sier Dunham til Byggeindustrien.

Hun får rollen som prosjektdirektør under markedsområdet Samferdsel i Norconsult, og rapporterer direkte til markedsområdeleder og direktør for Samferdsel, Sigurd Rugsland.

– Vi ønsker Kjersti hjertelig velkommen til oss. Hun har erfaring og kompetanse som er svært relevant for Norconsult, og vi ser frem til å få henne med på laget, sier Sigurd Rugsland i Norconsult.

Dunham har innehatt en rekke ulike stillinger i Statens vegvesen og har de senere årene jobbet med - og ledet - det store Ferjefri E39-prosjektet.