montserrat1
Montserrat Telseth, ny regiondirektør i region Vest fra oktober 2024.

Montserrat Telseth blir ny regiondirektør i vest

Fra oktober blir Montserrat Telseth ny regiondirektør Vest i Norconsult. Hun bringer med seg betydelig erfaring innen digitalisering og bærekraftige løsninger, sist fra sin stilling i Rambøll.

Montserrat Telseth kommer fra stillingen som divisjonsdirektør for Tekniske systemer og Bærekraftige løsninger i Rambøll, der hun ledet en av Norges største ingeniørdivisjoner med 220 ansatte. Hun har også hatt sentrale roller i Sweco, Odfjell Drilling og Aker Solutions.

Hun kan skilte med over 25 års erfaring innen shipping, olje & gass og byggenæringen. Vegard Jacobsen, konserndirektør Norge Regioner i Norconsult, fremhever hennes imponerende merittliste innen bærekraft og digitalisering.

– Vi er glade for å få en så erfaren leder med på laget. Montserrat har en unik kompetanse og et sterkt engasjement for vekst og innovasjon, og er opptatt av sine medarbeidere og kunder. Vi er trygge på at hun vil bidra til å utvikle Norconsult videre sammen med våre dyktige kolleger i region Vest, sier Jacobsen.

Betydelig ekspertise og samfunnsengasjement

De siste årene har Telseth opparbeidet seg verdifull ekspertise i forskjellige styrer og kombinert teknisk kompetanse med sosial bevissthet. Hun er også engasjert i prosjekter som fremmer mangfold, integrering og inkludering.

Å fortsette å lære er viktig for henne, og Telseth har en sterk akademisk bakgrunn. Hun har flere mastergrader under beltet, nå sist supplert med en master i Smart City Management fra Zigurat Institute of Technology i Barcelona. I tillegg har hun gjennomført flere lederprogrammer fra anerkjente institusjoner.

Selv ser Telseth frem til å ta fatt på jobben i Norconsult.

– Jeg gleder meg til å bidra med nye ideer og løsninger, og ikke minst til å møte menneskene i Norconsult og være med på å bygge team som både skal trives og vokse, sier hun.

Alex Lunde, som har ledet region Vest de siste fem årene, går etter eget ønske over i en ny rolle i Norconsult. Montserrat Telseth tiltrer stillingen som regiondirektør i Vest i oktober.

For ytterligere informasjon:

Henrik Charlesen, kommunikasjonsrådgiver i Norconsult, +4792636088, henrik.charlesen@norconsult.com

Om Norconsult

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 300 medarbeidere fordelt på rundt 140 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. første kvartal 2024)