Norconsult ansetter ny administrerende direktør i Danmark

(Sandvika 17. desember 2015) Thomas Bolding Rasmussen er ansatt som ny administrerende direktør i Norconsults heleide datterselskap i Danmark, Norconsult – Wessberg A/S. Han overtar etter mangeårige direktør Stig Wessberg.

– Bolding Rasmussen har solid erfaring som leder av kunnskapsbedrifter, og har gjennom karrieren vist en imponerende evne til å fokusere og revitalisere ellers veldrevne selskaper. Vi har lært han å kjenne som en åpen og moderne leder med gode kommunikasjonsferdigheter. Nå ser vi frem til å få Bolding Rasmussen med på teamet, sier konsernsjef i Norconsult, Per Kristian Jacobsen.

Bolding Rasmussen kommer fra stillingen som divisjonsdirektør i Sweco Danmark. Han har i tillegg ti års erfaring fra Bombardier-konsernet.

– Dette er en unik mulighet i en av bransjens mest spennende rådgiverselskaper. Jeg ser frem til å samarbeide tett med kunder, samarbeidspartnere og medarbeidere om å opprettholde og styrke den positive utviklingen selskapet har i Danmark, sier Bolding Rasmussen.

Bolding Rasmussen tiltrer rollen 1. mars. Med ansettelsen av Bolding Rasmussen fratrer nåværende administrerende direktør.

– Wessberg har gjennom 23 år bygget opp en fremtidsrettet rådgiverbedrift med gode resultater og positiv utvikling på kundesiden. Den siste tiden har han ønsket å konsentrere seg om utviklingsoppgaver, nå kan han bruke tid på det med god samvittighet, sier Jacobsen.

Om Norconsult
Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging og prosjektering. Selskapet er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, energi, vann og avløp, industri, olje og gass, miljø, plan, samferdsel og sikkerhet. Av selskapets om lag 3 000 medarbeidere arbeider 2 000 i Norge. Norconsult har over 80 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere.

Danske Norconsult - Wessberg er 100 prosent eiet av Norconsult. Selskapet ble etablert i 2013 da Norconsult kjøpte aksjene i Wessberg. Norconsult - Wessberg besitter solid erfaring fra prosjekter innen offentlig og privat sektor. Selskapet har hovedkontor i Herlev.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss