Fride Hærem i Norconsult og Jon Inge Høiland i Stabæk Fotball signerte avtalen om Del Drømmen-satsingen i begynnelsen av mars 2016.

Norconsult blir partner i Stabæk Fotballs samfunnsprosjekt

Norconsult har signert en toårig samarbeidsavtale med Del Drømmen, satsningen til Stabæk Fotball innenfor samfunnsansvar. – Del Drømmen-prosjektet går som hånd i hanske med det Norconsult står for, sier Fride Andrea Hærem, direktør for konsernstab i Norconsult.

- Vi som er en så stor arbeidsgiver i Sandvika, ønsker å bidra litt ekstra som lokal støttespiller i nærområde, og i den sammenheng fikk vi høre om Stabæks Del Drømmen-prosjekt. At det nå har åpnet seg en mulighet for at vi kan bidra inn i dette prosjektet, er vi veldig takknemlige for, sier Hærem.

- Det er utrolig mange flotte initiativer innenfor Del Drømmen. Helt konkret var det et hjertebarn vi har fra før, nemlig organisasjonen MOT, som vi har samarbeidet med i flere år og som vi bruker aktivt i egen kulturbygging, som gjorde valget enda litt enklere. Da også de var en del av pakken Del Drømmen, var vi helt sikre på at dette var en god match.

Stabæk er opptatt av at de som kanskje har det litt tøft i hverdagen skal kunne få noen verdifulle friminutt hvor fellesskap og fotballglede kan stå i sentrum. Del Drømmen omfatter derfor en rekke ulike tiltak som kan bidra til dette, blant annet sykehusbesøk, Vivil og Gatelaget. - Dette er flotte initiativer som støtter opp om de verdiene Norconsult ønsker å assosieres med og stå for, fortsetter Hærem.

Jon Inge Høiland i Stabæk Fotball, er strålende fornøyd med det nyeste tilskuddet til Del Drømmen-satsingen.

- Vi er veldig stolte av samfunnsengasjementet vårt og Del Drømmen. Det er veldig stas at en så stor og flott bedrift ønsker å involvere seg aktivt i Del Drømmen-prosjekter og støtte opp om vårt samfunnsansvar i Asker og Bærum. Det betyr at vi får støtte til å ta et ansvar i samfunnet med alle de prosjektene vi har under Del Drømmen. Vi setter stor pris på at Norconsult tar den rollen, avslutter Høiland.

Både Norconsult og Stabæk ser frem til et godt og verdifullt samarbeid fremover.

Dette er Del Drømmen:

  • Del Drømmen ble startet etter en idé av Ingebrigt Steen Jensen i 2012, og er Stabæk Fotballs satsning innen samfunnsansvar.
  • Del Drømmen-tribunen: Felt 107 fylles på hver eneste hjemmekamp av store og små fra Vivil, Epilepsisykehuset, Radiumhospitalet, Barnevernstjenesten Utekontakten, Barnevernstjenesten enslige, unge asylsøkere, Barnekreftforeningen og NAV.
  • A-laget besøker Epilepsisykehuset og Radiumhospitalet, til gjensidig glede for pasienter og spillere.
  • Årets høydepunkt: Fotballkamp mot Vivil i Gjønneshallen etter siste seriekamp.
  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss