I Bayers nye laboratorium på Lysaker, fra venstre Bayers Head of Chemistry Ole B. Ryan og Norconsults prosjektleder Vemund Isachsen.

Norconsult engasjert i samlokaliseringen av Bayers virksomhet på Lysaker

Norconsult har vært med fra starten på prosjektet med å samlokalisere Bayer og tidligere Algeta i nytt kontor og laboratorium i Drammensveien på Lysaker.

– Dette har vært et spennende, men også svært krevende og komplisert prosjekt med mye teknikk. Vi er imidlertid veldig stolte av å ha vært med på å få i hus et stykke norsk industrihistorie, sier divisjonsdirektør Egil Gossé i Norconsult.

Algeta er et norsk gründerselskap innen kreftbehandling som ble kjøpt av Bayer i 2014. Bayers nye lokaler ligger i sjette og syvende etasje i Drammensveien 288. Norconsult har hatt oppdraget med alt fra forprosjekt til byggeledelse av det nye laboratoriet på til sammen 600 kvadratmeter. Oppdraget omfatter blant annet prosjekt- og prosjekteringsledelse, ledelse for tekniske fag, sikkerhetskoordinering, brann, akustikk, ventilasjon, oppvarming og helse, miljø og sikkerhet. Prosjektet startet i 2014 og bygget var innflyttingsklart vinteren 2016.

Laboratoriet er utviklet i et tett samarbeid mellom Bayer, Norconsult, Aas-Jacobsen, Fokus rådgivning og Momentum arkitekter AS.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss