Universum Professional survey: Norconsult kåret til den tredje mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører. Foto: Erlend Flesjø

Norconsult er en av Norges mest attraktive arbeidsgivere

Norconsult er kåret til den tredje mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører i Universum Professional Survey 2018.

Universum kårer hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere blant yrkesaktive med høyere utdanning, og i år har i underkant av 10 000 personer sagt sin mening. Ca. 1 500 ingeniører har besvart undersøkelsen og rangert Equinor, Multiconsult og Norconsult som sine topp tre arbeidsgivere.

Attraktiv bransje

Både Norconsult og Multiconsult er på pallplass i årets rangering. Inne på topp 20-listen finner vi i tillegg Sweco, Asplan Viak, Rambøll og COWI. Dette vitner om at den rådgivende ingeniørbransjen er meget attraktiv for yrkesaktive ingeniører.

- Den rådgivende ingeniørbransjen er i en enorm utvikling, og bidrar til å drive hele byggenæringen fremover ved sin kraftige satsing på bruk av ny teknologi og nye samarbeidsformer i prosjektene. Dette gjør at vi kan tilby noen av de mest spennende og komplekse prosjektene og problemstillingene man som rådgivende ingeniør kan jobbe med, innenfor en rekke ulike fag- og tjenesteområder, sier konserndirektør for stab i Norconsult, Fride A. Hærem.

300 nye medarbeidere hvert år

- I Norconsult lever vi av kompetanse, og jobber derfor målrettet for å tiltrekke oss bransjens klokeste hoder. I Norge ansetter vi rundt 300 nye medarbeidere hvert år, og for å få tak i de beste, må vi kunne tilby dem en meningsfull og spennende arbeidshverdag. Vi er derfor opptatt av at medarbeiderne i Norconsult trives i jobben sin og har arbeidsoppgaver som både utfordrer og gir mestringsfølelse. Dette arbeidet gir resultater, og vi ser fra medarbeiderundersøkelsen at over 90 prosent av medarbeiderne i Norconsult vil anbefale andre å søke jobb hos oss. Det tar vi som et tydelig tegn på at folk trives og er stolte av jobben de gjør, avslutter Hærem.

Kontaktpersoner

Hege Njå Bjørkmann

EVP Communication and brand

Kontakt oss