Universum Professional survey: Norconsult kåret til den tredje mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører. Foto: Erlend Flesjø

Norconsult er en av Norges mest attraktive arbeidsgivere

Norconsult er kåret til den tredje mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører i Universum Professional Survey 2018.

Universum kårer hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere blant yrkesaktive med høyere utdanning, og i år har i underkant av 10 000 personer sagt sin mening. Ca. 1 500 ingeniører har besvart undersøkelsen og rangert Equinor, Multiconsult og Norconsult som sine topp tre arbeidsgivere.

Attraktiv bransje

Både Norconsult og Multiconsult er på pallplass i årets rangering. Inne på topp 20-listen finner vi i tillegg Sweco, Asplan Viak, Rambøll og COWI. Dette vitner om at den rådgivende ingeniørbransjen er meget attraktiv for yrkesaktive ingeniører.

- Den rådgivende ingeniørbransjen er i en enorm utvikling, og bidrar til å drive hele byggenæringen fremover ved sin kraftige satsing på bruk av ny teknologi og nye samarbeidsformer i prosjektene. Dette gjør at vi kan tilby noen av de mest spennende og komplekse prosjektene og problemstillingene man som rådgivende ingeniør kan jobbe med, innenfor en rekke ulike fag- og tjenesteområder, sier konserndirektør for stab i Norconsult, Fride A. Hærem.

300 nye medarbeidere hvert år

- I Norconsult lever vi av kompetanse, og jobber derfor målrettet for å tiltrekke oss bransjens klokeste hoder. I Norge ansetter vi rundt 300 nye medarbeidere hvert år, og for å få tak i de beste, må vi kunne tilby dem en meningsfull og spennende arbeidshverdag. Vi er derfor opptatt av at medarbeiderne i Norconsult trives i jobben sin og har arbeidsoppgaver som både utfordrer og gir mestringsfølelse. Dette arbeidet gir resultater, og vi ser fra medarbeiderundersøkelsen at over 90 prosent av medarbeiderne i Norconsult vil anbefale andre å søke jobb hos oss. Det tar vi som et tydelig tegn på at folk trives og er stolte av jobben de gjør, avslutter Hærem.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss