Fra venstre: Asbjørn Storrusten, kultur- og næringssjef Seljord kommune, Olav Moen, daglig leder Seljord Næringshage, Svein Forberg Liane, Norconsult, Jonny Ødegård, Norconsult og Halfdan Haugan, ordfører Seljord Kommune. Foto: Runar Hagen, RH Survey

Norconsult etablerer seg i Seljord

Norconsult åpner nytt kontor i Seljord kommune i Telemark.– Vi ansetter Svein Forberg Liane og Marlie Liane, begge fra Seljord kommune, og styrker oss med det særlig innen markedsområdet vann og avløp, sier avdelingsleder Jonny Ødegård i Norconsult.

– Vi ønsker Norconsult velkommen til Seljord kommune, og ser fram til å bli bedre kjent. Kommunen har mange spennende samfunnsprosjekter på gang, og vil ha behov for rådgivning og støtte på ulike arenaer i årene som kommer. God og sunn konkurranse med aktører med solid fagkompetanse vil være viktig for kommunen når vi planlegger prosjekter i årene som kommer, sier Halfdan Haugan, ordfører i Seljord Kommune.Haugan er også stolt av at Seljord styrker den totale kompetansen innenfor bygg og anlegg ved at et så stort selskap som Norconsult etablerer seg i kommunen.

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norge, og leverer tjenester rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT.

– Vi ser frem til å tilby rådgivningstjenester med lokal forankring til Seljord kommune. Med totalt over 3 000 medarbeidere i Norconsult har vi også bred nasjonal og internasjonal rådgiverkompetanse å trekke på. Kontoret vil ha mulighet til å betjene kunder innen en rekke markeds- og fagområder, sier Ødegård.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss