Haugesunds ordfører Arne-Christian Mohn (t.h.) var med på åpningen av Norconsults nye kontorlokaler i byen. Her med Norconsults konsernsjef Per Kristian Jacobsen (t.v.) og Norconsults kontorleder i Haugesund, Egil Larsen. (Foto: Norconsult)

Norconsult flyttet inn i ærverdige Postgården i Haugesund

Både Haugesunds ordfører og Rogfast sto på programmet da Norconsult erklærte sine nye lokaler i hjertet av Haugesund for åpnet.

De flotte lokalene i Postgårdens 1. etasje ble overtatt av rådgivingsselskapet Norconsult like før sommeren, og 18. august var det endelig duket for en høytidelig åpningsseremoni. Rundt 70 gjester, de fleste av dem kunder og samarbeidspartnere av Norconsult, hadde møtt opp for å ta de nye lokalene i øyesyn, og få med seg noen velvalgte ord fra Haugesunds ordfører Arne-Christian Mohn.

Rogfast - verdens lengste undersjøiske tunnel

Også prestisjeprosjektet Rogfast, verdens lengste undersjøiske tunnel, ble presentert under åpningen. Prosjektet inngår i nasjonal satsing på fergefri E39 fra Kristiansand til Trondheim, og omfatter planlegging og prosjektering av E39 fra Harestad i Randaberg kommune til Laupland i Bokn kommune.Norconsult har jobben med å planlegge og prosjektere vei, tunneler og konstruksjoner for E39 Rogfast, og veiprosjektet har som ambisjon å bli Norges første klimapositive veiprosjekt.