Tom Sagbakken, kontorleder ved Hamarkontoret

Norconsult Hamar vokser og leter etter 20 nye medarbeidere

Norconsults rådgivende ingeniører og arkitekter på Hamar får stadig mer å gjøre både i Region Innlandet og sentralt i organisasjonen. Hamar-kontoret ser derfor etter nye, dyktige kollegaer på alle fagområder.

Norconsults Region Innlandet har i dag nesten 250 dyktige ansatte der 100 av disse er lokalisert på Hamar. Lokalkontoret er inne på svært mange spennende prosjekter både på Hamar, i regionen og ellers i landet som støtte til hovedkontoret i Sandvika.

– I Norconsult har vi stor tro på lokal tilstedeværelse og faglig samarbeid. Vi på Hamar samarbeider naturligvis veldig tett med de andre kontorene i Region Innlandet, men også med medarbeidere på tvers av hele landet. Samarbeid på tvers av fagområder og mellom kontorer innen Norconsult vil være en vesentlig del av hverdagen for kommende kollegaer, sier kontorleder ved Hamar, Tom Sagbakken.

Norconsult publiserte tidligere denne måneden tall for første kvartal 2022. På tross av turbulente tider i Europa rapporterte konsernet en netto omsetning 1 929 millioner kroner og et driftsresultat (EBITA) på solide 221 millioner kroner. I tillegg ble selskapet i midten av mai kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver av studentene. Rangeringen av Norges mest attraktive arbeidsgivere er basert på studentenes karrierepreferanser og ble offentliggjort under Universum Awards. I underkant av 11 000 studenter har sagt sin mening og kåret Norconsult til bransjens beste rådgivningsselskap.

– Fagmiljøene våre er tverrfaglige og betydelige, men vi ønsker nå å styrke oss innen flere fag for å kunne møte etterspørselen i markedet. Norconsult Region Innlandet skal frem til 2024 ansette minst 75 nye medarbeidere, og det er vi på god vei til å klare med dagens tempo, sier Regiondirektør for Innlandet, Øyvind Moshagen.

Ønsker tilstedeværelse også i Glåmdalsregionen

Med dagens vekst er Norconsult åpne om at selskapet er interessert i sterkere tilstedeværelse og spennende prosjekter i Glåmdalsregionen.

– Vi er nå også veldig interessert i kandidater fra Glåmdalsregionen. Målet er en sterkere tilstedeværelse slik at vi kan kjempe om flere prosjekter i denne viktige regionen. Vi kan tilby interessante og utviklende oppgaver i spennende oppdrag, et svært godt arbeidsmiljø og gode betingelser, sier Tom Sagbakken.

Les mer om Norconsult Region Innlandet og stillingene som lyses ut her.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss