Fra venstre: Tom Haakenstad, avdelingsleder, for HMS og samfunnssikkerhet, Norconsult og Joachim Jacobsen, leder for operativt innkjøp, Avinor.

Norconsult har vunnet viktige rammeavtaler innen sikkerhet

Avinor og Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har nylig signert to viktige rammeavtaler med Norconsult. Rammeavtalene er blant de største utlysningene som har vært i år innen samfunnssikkerhet.

- Norconsult har bred erfaring innen sikkerhet, og tilbyr et dyktig og faglig sterkt sikkerhetsmiljø. Vi er ydmyke og stolte av å ha vunnet begge avtalene, og ser frem til å starte arbeidet, sier Tom Haakenstad, avdelingsleder for HMS og samfunnssikkerhet i Norconsult.

Rammeavtale med Avinor

Rammeavtalen med Avinor på Gardermoen Lufthavn ble vunnet i skarp konkurranse med de øvrige store sikkerhetsaktørene i det norske markedet. Rammeavtalen omfatter bistand til gjennomføring av risikoanalyser innenfor strategiske områder som sikkerhet, HMS og ytre miljø. Avtalen har en varighet frem til 2020, med opsjon på forlengelse i ett pluss ett år.

Rammeavtale med Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB)

Nylig vant Norconsult også en rammeavtale med DSB for konsulentbistand innenfor DSBs ansvarsområder, der også Valgdirektoratet kan benytte seg av rammeavtalen. Norconsult har vunnet to kontrakter innenfor Status- og tilstandsanalyser. Rammeavtalen med DSB gjelder i to år fra oktober 2017 og det foreligger opsjon på forlengelse i ytterligere to år.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss