Janicke Garmann, konserndirektør for bærekraft i Norconsult

Norconsult inviterer til Bærekraftsuken 2022: Kunnskap vokser når den deles

Hvordan skaper vi verdi av bærekraft, og hvordan blir et prosjekt bærekraftig? Hva må vi egentlig gjøre for at kundene skal få realisert mer bærekraftige prosjekter, og hvordan kan vi bidra til at alle prosjekter vi jobber med dras i en mer bærekraftig retning? Dette og andre spørsmål blir presentert og diskutert under Bærekraftsuken 2022, som går fra 2. til 6 mai i år.

- Årets bærekraftsuke byr på nær 50 webinarer i et spennende program og alle er gratis å delta på. Sikre deg din plass, så du er oppdatert på det siste innen sosial, økonomisk og miljøvennlig bærekraft, sier konserndirektør for bærekraft i Norconsult, Janicke Garmann.

Visjonen for bærekraftsuka er «Kunnskap vokser når den deles». Gjennom denne uken vil vi treffe på de fleste av FN’s bærekraftsmål rundt økonomisk, sosial og miljømessig bærekraft. De enkelte webinarene vil vise konkrete eksempler på hvordan vi utfordrer prosjektene innen temaer som f.eks. massehåndtering, sirkulærøkonomi, arkitektur, planprosess, materialvalg, solenergi for å nevne noe.

Hele programmet og påmelding finnes på norconsult.no/barekraftsuken

- Vi i Norconsult ønsker å være med i arbeidet med å gjøre verden til et bedre sted, uten å ødelegge for de som kommer etter oss. For å få til en bærekraftig utvikling er det sentralt at kunnskap blir delt, og bærekraftsuken er en fin arena for dette. Jeg ser frem til å høre hva vi har fått til så langt, men også hvilke utfordringer vi har foran oss under denne uken i mai, sier Garmann.

Til å starte uken får vi besøk av Nikolai Astrup, tidligere Kommunal og moderniseringsminister og Bærekraftsminister i Solberg-regjeringen, vår Konsernsjef Egil Hogna og administrerende direktør i Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) Liv Kari Hansteen. Tema for åpningsarrangementet er «Næringspotensialet i bærekraftig utvikling».

Stor suksess i fjor

Norconsults Bærekraftsuke ble arrangert for første gang i mai 2021. Mer enn 3 000 meldte seg den gang på ukens 12 webinarer. I tillegg ble opptakene av webinarene sett flere hundre ganger i ettertid.

Enkelt å delta

Hver dag klokken 09:00, klokken 11:00 og klokken 14:00 kjøres webinarer på Teams, og oversikten finnes på www.norconsult.no/barekraftsuken. Webinarene er som hovedregel 45 minutter, inklusive 10 min til spørsmål. Du kan velge å søke deg frem via markedsområde, eller pr dag i programmet, og når du har funnet noe av interesse, vil du få ytterligere tips nederst på siden. Alle foredragene gjennomføres digitalt, er gratis og åpne for alle. Som programmet viser, er det et vidt spekter både på innhold og fagfelt.

- Meld deg på ett og ett foredrag her, og få varsel på e-post. Vi gleder oss stort til både å dele kunnskapen vår med alle deltagerne og lære nye ting underveis, sier Garmann.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss