Norconsult arrangerer Bærekraftsuken 2023
Norconsult arrangerer Bærekraftsuken for tredje året på rad

Norconsult inviterer til Bærekraftsuken 2023

Norconsult arrangerer Bærekraftsuken 2023 fra 24. april til 28. april. Over 60 webinarer skal gjennomføres med temaer innen sosial, miljømessig og økonomisk bærekraft.


«Kunnskap vokser når den deles» er kjernen i Norconsult-arrangementet Bærekraftsuken 2023, der foredragsholderne består av i hovedsak interne krefter. Vi har også med oss noen gode kunder som vil bidra til denne kunnskapsdelingen. Vi åpner uken med diskusjon om vektlegging av bærekraft i anskaffelser og avslutter med en diskusjon om hvordan vi kan bidra til det grønne skifte med vår kompetanse på våre mer enn 70 kontorer over hele Norge.

Under uken vil vi dele kunnskap om oppdrag innenfor Bygg og eiendom, Samferdsel, Vann, Industri, Fornybar energi, Samfunn & byutvikling og Innovasjon i Norge, og vi har også med et knippe foredrag fra våre svenske kolleger.

Bærekraftig utvikling skal være til stede i alt Norconsult gjør. Vi ønsker å gjøre samfunnet vårt til et litt bedre sted, og da er Bærekraftsuken en godt egnet arena for våre medarbeidere, kunder og partnere til å dele kunnskap med hverandre, sier konsernsjef i Norconsult, Egil Hogna.

Direkte og opptak

Bærekraftsuken ble for første gang arrangert i 2021 og webinarene har hatt svært god deltakelse i begge de påfølgende årene. Også i år vil vi gi konkrete eksempler på utvikling av bærekraftige løsninger i praksis, i en stor variasjon av oppdrag, til inspirasjon og læring.

Jeg fikk med meg en god del webinarer under bærekraftsuken i fjor, og jeg har også lyttet til mange av webinar-opptakene i ettertid. Årets uke byr på over 60 webinarer med et bredt spekter av faglige temaer. Jeg gleder meg til å ta fatt på Bærekraftsuken 2023, sier konserndirektør bærekraft og stab i Norconsult, Janicke Garmann.

Norconsult ønsker medarbeidere, kunder, studenter, bransjekolleger og andre interessenter velkommen til en uke med læring og diskusjoner om hvordan vi kan arbeide mot en mer bærekraftig fremtid.

Se programmet og meld deg på webinarer her: Bærekraftsuken 2023 - Norconsult


I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse, tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 500 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT. (Tall per 31.12.2022)