TOPPER I RÅDGIVERBRANSJEN: I Universum Awards-kategorien «Engineering Consulting» rangerer studentene Norconsult som bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

Norconsult kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver

Rangeringen av Norges mest attraktive arbeidsgivere blant studenter ble offentliggjort under Universum Awards onsdag 24. mai. Rundt 11 000 studenter har sagt sin mening og sendte Norconsult til topps i rådgiverbransjen for andre året på rad.

Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere med en undesøkelse rettet mot studenter i Norge. Tallene viser blant annet at Norconsult er en av de mest populære arbeidsgiverne ved utdanningsinstitusjonene NTNU Trondheim, NTNU Gjøvik, Høgskulen på Vestlandet og NMBU.

I kategorien «Engineering Consulting» rangerer studentene Norconsult som bransjens mest attraktive arbeidsgiver.

– Vi er veldig stolte over denne plasseringen. At vi har oppnådd samme rangering som i 2022, viser at vi gjør noe riktig og at studentene legger merke til oss. De gode resultatene skyldes at våre medarbeidere i Norconsult viser engasjement og sørger for at vi er synlige inn mot denne målgruppen, sier Egil Hogna, konsernsjef i Norconsult.

Nummer 4 totalt

Norconsult rangeres som nummer fire på tvers av alle bransjer og beholder dermed sin plass på listen bak Equinor, Aker Solutions og Kongsberg Gruppen. Attraktiviteten måles basert på spørsmålet «Hvem er din drømmearbeidsgiver?» og nær 2 500 ingeniørstudenter har besvart undersøkelsen i år.

– Hvert år rekrutterer vi flere hundre nye medarbeidere, og mange av disse kommer rett fra skolebenken. Det er derfor veldig gledelig at Norconsult, sammen med bransjen for øvrig, har en så sterk posisjon hos denne målgruppen. Resultatene fra undersøkelsen er en god bekreftelse på at hvordan vi har det på jobb og måten vi jobber på i prosjektene våre når det gjelder innovativ teknologi og bærekraft, synes å være attraktivt for studentene, sier Egil Hogna.

Kontaktpersoner

Marthe Haugen Stranden

Senior kommunikasjonsrådgiver

Henrik Charlesen

Senior kommunikasjonsrådgiver

Kontakt oss