Norconsult med med datterselskapene Technogarden Engineering Resources og Technogarden Albatross Prosjektledelse har inngått rammeavtale med Lundin Norway AS. (©Statoil)

Norconsult med døtre har inngått rammeavtale med Lundin Norway AS

Avtalen strekker seg over fire år, og inkluderer støtte for alle tekniske disipliner, prosjektledelse, HMS, risikostyring og kvalitetssikring.

Norconsult AS, med datterselskapene Technogarden Engineering Resources og Technogarden Albatross Prosjektledelse, har inngått en fire års avtale med Lundin Norway AS om innleie av ressurser til selskapets prosjekter i Norge og i utlandet. Avtalen gjelder landbaserte installasjoner, og installasjoner til havs.

Norconsult har samarbeidet tett med Lundin på flere prosjekter helt siden selskapet etablerte en egen offshoreaktivitet på norsk sokkel. Den nye rammeavtalen ble inngått rett før påske, og allerede nå er første ressurs fra Norconsult på plass hos Lundin.

Lundin Norway AS er operatør på oljefeltet Edvard Grieg, partner i oljefunnet Johan Sverdrup og operatør på flere nye felt oljefelt nord for Finnmark. Selskapet har hovedkontor på Lysaker i Bærum.

Norconsult med datterselskap ser frem til et langsiktig og fruktbart samarbeid med Lundin.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss