Stolt prisvinner: Norconsults Thomas Angeltveit mottok tredjeplassen i kategorien Infrastruktur for innovativ bruk av ny teknologi på Ulriken-prosjektet (Foto: Norconsult)

Norconsult med tredjeplass på verdens største BIM-konferanse

For andre år på rad var Norconsult finalist i AEC Excellence Awards i Las Vegas. Selskapet fikk tredjeplass som det mest innovative ingeniør- og arkitektselskapet, i kategorien Infrastruktur.

145 ulike prosjekter nominert

Dette er andre året på rad at et Norconsult-prosjekt er nominert til AEC Excellence Awards. I 2016 vant Norconsult med Vamma 12-prosjektet i kategorien «Energy and Natural Resources». I 2017 var 145 prosjekter fra 32 ulike land nominert innen fire ulike kategorier. Noen av verdens største selskaper og prosjekter var nominert innen kategorien infrastruktur.

– AEC Excellence Awards henger svært høyt i bransjen, og nåløyet for å nomineres som en av finalistene er veldig trangt. Derfor er det kjempegøy at vi får denne anerkjennelsen, det viser at vår bruk av spillteknologi i prosjekter er banebrytende, sier Thomas Angeltveit, BIM-koordinator i Norconsult.

Se video av prosjektet her.

Autodesk University

På åpningsarrangementet, med 10 000 deltakere i salen, ble Norconsult nok en gang løftet frem med sin unike bruk av BIM med fjorårets vinnerprosjekt, Vamma 12. Autodesks Amy Bunszel fremhevet hvordan Norconsult gjør nøyaktige beregninger i prosjekter med bruk av ny teknologi. – Norconsult er et av Norges mest innovative ingeniør- og arkitektselskaper og gjennomfører prosjekter bedre og med mindre avfall, nettopp fordi de gjør noe mer, sa Bunszel.

Autodesk University er verdens største BIM-konferanse og avholdes i Las Vegas en gang i året. Over 10 000 arkitekter, ingeniører, designere, animatører og næringslivsledere fra hele verden deltar på konferansen. Konferansen primære fokus er læring og relasjonsbygging.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss