vann med høstblader i forgrunnen

Norconsult satser i Hallingdal

Norconsult styrker sin tilstedeværelse i Hallingdal gjennom eksisterende rammeavtaler. Nylig ansatte selskapet fire nye medarbeidere i Gol, og kontoret i Hallingdal vil telle seks medarbeidere fra september. 

Lenker til ledige stillinger lenger ned i saken

I en tid hvor sentralisering står sterkt, har Norconsult en strategi om å være lokale og nær kundene, noe de får god respons på. Øyvind Moshagen, regiondirektør for Innlandet, forteller at de etablerer en tverrfaglig avdeling i Hallingdal som omfatter både klassiske fag og ulike spesialfag. 

Han forklarer at de fleste oppdrag i dag er tverrfaglige og krever variert kompetanse og erfaring. For videre vekst ønsker de å tilby et attraktivt og tverrfaglig arbeidsmiljø.
– Kravene i alle prosesser øker, og all rådgivning krever spesialistutdannelse, som forklarer behovet for at våre rådgivningstjenester er mer etterspurt, sier Moshagen.

Øyvind Moshagen er regiondirektør for Innlandet i Norconsult. 

Ønsker flere med på laget

– Vi har en klar ambisjon om å ta markedsandeler i denne regionen. Derfor har vi spennende stillingsannonser ute for å gi dyktige folk muligheten til å være med på vinnerlaget, sier regiondirektøren.

Norconsult har over 70 lokale kontor i Norge, og mange av oppdragene i sammenlignbare regioner varierer fra små til mellomstore prosjekt som kan gå over mange år. 

– Det er utruleg flott å sjå at ei bedrift med eit så stort fagmiljø ynskjer å satsa på Gol og Hallingdal. Dette er attraktive arbeidsplassar og vil væra eit viktig tilskot til næringslivet lokalt, seier ordførar i Gol kommune, Heidi Granli. 

Når det gjelder å få fagfolk til å flytte til Hallingdal, tenker regiondirektør Moshagen at både boligprisene i Osloregionen, muligheten for å arbeide mer digitalt og ikke minst det aktive livet Hallingdal kan by på gjør området attraktivt. Norconsult kan også skryte av å ha blitt kåret til den mest populære rådgiverbedriften i studentenes Universum-kåring for tredje året på rad.  

Ser en økning i oppdrag fremover

Kontoret i Hallingdal rapporterer til Gjøvikskontoret, hvor Håvar Slåtten er leder. Han forteller at det er jevnt over mange små og mellomstore investeringer i kommunene, og behovet for investeringer innen formålbygg som helsebygg vil øke i årene fremover. Norconsult har lang erfaring med slike prosjekt, også i Hallingdal. 

Norconsult Hallingdal blir en del av organisasjonen som håndterer hele Vestoppland og Valdres. 

– Vi søker å utnytte synergiene i sammenlignbare områder, noe vi er sikre på vil ha en god effekt. Samarbeidet internt i Norconsult er godt, og fra Gol kan en både jobbe lokalt og nasjonalt, hvis kompetansen tilsier det, sier Moshagen.

 

Ledige stillinger i Hallingdal


Ledig stilling som avdelingsleder i Hallingdal

Åpen søknad - Vil du bli en del av et tverrfaglig miljø på Gol?

  • Øyvind Moshagen

    Regiondirektør Innlandet

  • Kontakt oss