REKRUTTERER: Norconsult søker etter flere nye medarbeidere innen de aller fleste fag til kontorene i Nord-Norge.

Norconsult satser stort i Nord-Norge

Norconsults rådgivende ingeniører og arkitekter gjennomfører mange tusen oppdrag i året, og søker nå etter mer enn 40 nye medarbeidere fordelt på de aller fleste fag til kontorene i Nord-Norge.

– Med stadig mer komplekse og utfordrende oppdrag hvor det er større krav til både digitale og bærekraftige løsninger, ser vi nå et behov for å styrke laget vårt ytterligere i Nord-Norge, sier regiondirektør Nord, Roy Nyheim.

Med over 70 kontorer i Norge, har Norconsult vektlagt viktigheten av lokal og kortreist rådgivning som en del av strategien. I tillegg til å ha mulighet til å jobbe med lokale prosjekter og dyktige fagmiljøer på tvers, har man merket at flere har lyst å flytte tilbake og hjem til regionen.

– Først og fremst har man jo spesielt de siste årene sett at det er fullt mulig å sitte på et relativt lite lokalkontor og samtidig være en del av Norges største tverrfaglige miljø. Kombinasjon av ingeniørfag, arkitektur og digitale løsninger både for lokale og større nasjonale prosjekter er uproblematisk. Her i Nord jobber vi mye for lokale oppdragsgivere, men vi deltar også på store prosjekter ellers i selskapet, legger Nyheim til.

Kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver

Norconsult ble i november kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver av yrkesaktive ingeniører. Rangeringen av Norges mest attraktive arbeidsgivere er basert på denne målgruppens karrierepreferanser, og gjennomføres av Universum hvert år.

– Hos oss har vi et meget sterkt fagmiljø og mange spennende prosjekter både lokalt og nasjonalt, som synes å være attraktivt for de som ønsker å jobbe i rådgiverbransjen. Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal trives på jobb, og vi tror en kombinasjon av utfordrende oppgaver og et støttende og vennlig arbeidsmiljø bidrar til at Norconsult er en arbeidsplass hvor folk ønsker å bli værende, avslutter Nyheim.

Norconsult i Nord-Norge har i dag cirka 280 dyktige medarbeidere fordelt på 12 kontorsteder som alle kan kontaktes, uansett type oppdrag.

  • Marthe Haugen Stranden

    Senior kommunikasjonsrådgiver

  • Henrik Charlesen

    Senior kommunikasjonsrådgiver

  • Kontakt oss