Mona Ågnes, kontorleder Norconsult i Bodø.

Norconsult stolt samarbeidspartner med Citykonferansen Nord

– Citykonferansen er en av de viktigste møteplassene for eiendomsbransjen. Arrangementet åpner for gode diskusjoner rundt nye trender og utfordringer i eiendomsbransjen, som smart og bærekraftig byutvikling. Citykonferansen egner seg dessuten godt for nettverksbygging, og vi møter flere av våre viktigste kunder der. Vi ser frem til å være samarbeidspartner ved årets arrangement, sier kontorleder i Bodø, Mona Ågnes.

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden. Selskapet har totalt 3 200 medarbeidere og over 93 kontorer i Norge og Internasjonalt. I Nord sysselsetter Norconsult drøyt 220 medarbeidere. Selskapet er blant annet en at de største leverandørene av tjenester innenfor bygg- og eiendom og infrastruktur i region Nord, og har en viktig rolle i utvikling av nye byutviklingsprosjekter, fra planarbeider til gjennomføring.

Om Citykonferansen

I 2017 arrangeres Citykonferansen Nord for tredje gang. Citykonferansen er en sentral nettverksarena som samler bransjens ledere og beslutningstakere til konferanse, middag og utdeling av Cityprisen.

Se fullt program her.

Kontaktpersoner

Hege Njå Bjørkmann

EVP Communication and brand

Kontakt oss