Rune Moen og Bård Hernes utenfor Økern Portal i Oslo

Norconsult styrker seg innen byggeteknisk rådgivning

Det byggetekniske rådgiverselskapet Djerving slår seg sammen med Norconsult. Med Djerving på laget styrker Norconsult sin posisjon innen Bygg og eiendom i Osloregionen.

– Ved å bli en del av Norconsult får vi mulighet til å utvikle oss og våre medarbeidere som del av et stort nordisk konsern med bred kompetanse innen alle arkitektur- og ingeniørfag. Samtidig kan vi beholde og videreutvikle vår unike kultur, som handler om å gå inn i utfordringer med krum nakke og løse dem. Djerving og Norconsult er en god match og utfyller hverandres kompetanse svært godt. Vi har begge et skarpt blikk for effektive løsninger, sier daglig leder i Djerving, Rune Moen.

Djerving ble etablert i 1985 og har siden den gang bistått med byggeteknisk rådgivning i mange viktige prosjekter og signalbygg. Selskapet har sin kjernekompetanse innen prosjektering av plassbygde og prefabrikkerte konstruksjoner i stål og betong. Eksempler på prosjekter hvor Djerving har vært byggeteknisk rådgiver er Fyrstikkalléen 1, Økern Portal, Slemdal Skole, Juridisk Fakultet, Nyegaardskvartalet og Fridtjof Nansens vei 12 i Oslo samt Velodrom i Asker, Meierikvartalet i Lillestrøm og en rekke boligprosjekter i Oslo-regionen for JM Norge. Djerving har kontorer i Hausmanns gate 6 i Oslo.

– Vi ser frem til å få 24 dyktige medarbeidere fra Djerving med på laget i Norconsult. I dag har vi en solid posisjon i det nordiske bygg og eiendomsmarkedet, både innen prosjektering av nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Djervings spisskompetanse innen konstruksjonsteknikk og prosjektering av plassbygde og prefabrikkerte bæresystemer i stål og betong bidrar til å at vi sammen styrker vårt fotavtrykk særlig i Osloregionen og på Østlandet, sier konserndirektør for Hovedkontoret i Norconsult, Bård Sverre Hernes.

Norconsult utvikler morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Konsernet har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse, tverrfaglig kompetanse og godt samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet om at vi hver dag skal forbedre folks hverdag, søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Norconsult er medarbeidereid med 5 100 medarbeidere fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser konsernet tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet arkitektur, bygg og eiendom, samferdsel, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Djerving er en del av Norconsult fra og med 01.01.2022

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss