Norconsult er tildelt tre rammeavtaler med Møre og Romsdal fylkeskommune innen samferdsel. Illustrasjon av Lepsøybrua (Ill. Norconsult)

Norconsult vant tre nye rammeavtaler med Møre og Romsdal fylkeskommune

Norconsult har signert flere rammeavtaler om planleggings- og prosjekteringstjenester for Møre og Romsdal fylkeskommune.

Det er inngått parallelle rammeavtaler med fire aktører om levering av planleggings- og prosjekteringstjenester innen samferdsel, med en varighet på inntil fire år. Norconsult ble tildelt rammeavtaler for alle hovedfag og spesialfag (grunn-/ og laboratorieundersøkelser/-analyser) med bakgrunn i beste forhold mellom pris og kvalitet. I mai signerte Norconsult også en tilsvarende rammeavtale med Trøndelag fylkeskommune.

– Rammeavtalene danner grunnlag for å befeste vår posisjon for Norconsult innen samferdselsplanlegging i regionen, sier Jan Kåre Iversen, direktør for region Midt i Norconsult.

Norconsult kan tilby komplette leveranser for samtlige fagområder knyttet til plan- og samferdselsmarkedet fra egen organisasjon.

– Vi har en stor organisasjon å spille på dersom det er behov for spesialfag som ikke finnes lokalt. Det gjør oss effektive i prosjektgjennomføringen til det beste for kunden, sier Iversen.

Bærekraftige løsninger

– Med lang erfaring og bred kompetanse innen samferdselsplanlegging, ser vi frem til å bistå Møre og Romsdal fylkeskommune de neste årene. Ikke minst gleder vi oss til å løfte frem fokuset på bærekraftige og fremtidsrettede løsninger. Å finne de beste og mest bærekraftige løsningene for brukerne er et viktig mål for oss, sier avdelingsleder Sindre Blindheim ved Norconsults kontor i Ålesund.

– Det siste året har vist både Norconsult og våre kunder at prosjektsamarbeid fungerer godt der vi bruker digitale samarbeidsverktøy, selv om vi ikke møtes fysisk. Vi er dermed meget godt rustet til å ta tak i de oppgavene som ligger foran oss, uansett hvilken arbeidsform som kreves, avslutter Blindheim.

  • Kjetil Ekkeren

    Senior kommunikasjonsrådgiver

  • Kontakt oss