Jan Kåre Iversen, direktør for Region Midt i Norconsult, ser nå etter 100 nye medarbeidere

Norconsult vokser og jakter 100 nye medarbeidere i Midt-Norge

Norconsult søker nå etter mer enn 100 nye arkitekter, ingeniører og samfunnsplanleggere til kontorene i Midt-Norge.

I dag består Norconsults Region Midt av 420 dyktige medarbeidere fordelt på kontorene Trondheim, Ålesund, Ulsteinvik, Ørsta, Molde, Kristiansund, Åndalsnes, Oppdal, Stjørdal, Levanger, Verdal, Steinkjer, Namsos og Rørvik. Med bakgrunn i den økende oppdragsmengden søker regionen 100 nye medarbeidere, både ingeniører, arkitekter og samfunnsplanleggere. Region Midt har behov for å forsterke laget og ser etter både erfarne og nyutdannede innen de fleste fag til våre kontorer.

– I Norconsult har vi opp mot 70 kontorer spredt utover Norges land, hvorav 14 av disse befinner seg i Midt-Norge. Vi har stor tro på at lokal kunnskap, lokal tilstedeværelse og faglig samarbeid er en styrke, og en fordel for kundene. Vi deler oppgaver mellom kontorene og er stolte av den gode interne samhandlingen vi har etablert over tid. Digitaliseringen gjør det mulig å være med på svært utfordrende oppgaver i hele Norconsult uavhengig av hvor man bor. I tillegg bidrar vi til lokal verdiskapning i hele regionen, sier direktør for Region Midt Jan Kåre Iversen.

Nå når regionen søker etter over 100 nye kloke hoder kan kandidatene selv være med å bestemme hvor i regionen de ønsker å ha tilholdssted. Målet er å utvikle enda sterkere fagmiljøer - der medarbeiderne bor, og sammen slå ring om de store utfordringene samfunnet står overfor med tanke på å oppnå FNs bærekraftsmål.

– I tillegg til gode fleksible ordninger og sterke fagmiljøer er Norconsult eid av de ansatte. Det betyr at vi har en stabil og forutsigbar eierstruktur hvor selskapets overskudd går tilbake til oss som eiere. Vi jobber alle for de samme målene og opplever et stort fellesskap rundt dette. Vi står overfor store utfordringer med tanke på samfunnets overgang til en mer sirkulær økonomi, legger Iversen til.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss