Det er de forhold som direkte berører uteluftens vei til innemiljøet som er med i bloggposten, skriver Arne Pihl Bordi. (Illustrasjonsfoto: Shutterstock)

Norconsults Pihl Bordi med nytt blogginlegg: Uteluft gir inneluft – del 2

Fagkoordinator VVS i Norconsult, Arne Pihl Bordi, skrev i mars i år et blogginlegg om uteluftens vei inn i et godt innemiljø. Nå er han klar med et oppfølgende blogginlegg der han går enda mer i dybden på regelverket.

«Om du synes første bloggpost om uteluft og inneluft var interessant, men ønsket deg enda litt mer detaljer om regelverket, så er dette bloggposten for deg», innleder Bordi blogginlegget sitt, og fortsetter:

«Regelverket for uteluftens vei inn i et godt innemiljø er sammensatt av flere sett med lover og forskrifter. Selv om de har mye sammenfallende bestemmelser, har de likevel litt ulikt fokus, detaljer og virkeområde. (..) Lover gjelder over forskrifter, og forskrifter gjelder over veiledning til forskrift.»

I gjennomgangen har Bordi gruppert regelverket etter lovene, med sine tilhørende forskrifter, veiledninger og innrefererte standarder.

«Det er de forhold som direkte berører uteluftens vei til innemiljøet som er med i denne bloggposten. Beslektede interessante innemiljøtemaer får vi ta senere.»

Bloggposten kan du lese på Norsk VVS her.