Årets unge talent: Thomas Angeltveit ble kåret til årets unge talent under konferansen Den Kloke Teknologi. Foto: Norconsult

Norconsults Thomas Angeltveit ble årets unge talent

Med temaet «VR i jernbaneprosjekter» gikk Thomas Angeltveit fra Norconsult helt til topps i konkurransen «DKTalent» under innovasjonskonferansen Den Kloke Teknologi.

23. og 24. oktober arrangeres BA-bransjens innovasjonskonferanse, Den Kloke Teknologi, for 15. gang på Scandic Fornebu. Over 300 deltakere deltar på konferansen, som er en viktig møteplass for teknologidrevet innovasjon og tverrfaglig samhandling for bygg- og anleggsnæringen i Norge. I år er temaet beste praksis, smidige løsninger og banebrytende kreativitet ved bruk av BIM/VDC i bransjen.

Årets unge talent

For første gang kåret Den Kloke Teknologi årets unge talent. Her fikk fem unge personer i BA-bransjen en mulighet til å vise et prosjekt eller innovativ bruk av teknologi. Kandidatene fikk tilbakemeldinger fra en jury besående av tre BIM- og VDC-nestorer, før de 330 deltakerne på konferansen stemte frem en vinner.

Norconsult hadde to kandidater som var nominert i årets konkurranse; Eskil Landet som presenterte «Parametrisk analyse og modellering», og Thomas Angeltveit, som snakket om «VR i jernbaneprosjekter». Vinneren ble til slutt Thomas Angeltveit.

- Dette var veldig gøy! Takk til Bane NOR som lar oss prøve ut nye ideer og teknologi i deres prosjekter. Samtidig må jeg også benytte anledningen til å takke Baezeni for et fantastisk samarbeid når det kommer til VR og Gamification, sier Thomas etter at han ble utropt som gårsdagens vinner.

To foredragsholdere fra Norconsult

I løpet av de to dagene konferansen foregår, holdes flere spennende foredrag om bruk av BIM/VDC og beste praksis. To medarbeidere fra Norconsult er blant foredragsholderne.

Andrea Liereng snakket om gjennomførbarhetsanalyser med skråstreksplaner på Fellesprosjektet Ringeriksbanen og E16, mens Andreas Bratlie viste hvordan Norconsult bruker visuell programmering i tegningsløse samferdselsprosjekter.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss