Fra venstre ny leder ved Norconsults kontor i Kristiansund Ole H. Bævre, regionsdirektør i Norconsult Egil Gossé og konsernsjef i Norconsult Per Kristian Jacobsen. Foto: Norconsult.

Nytt kontor og ny leder i Norconsult Kristiansund

Norconsult rigger for videre vekst i Kristiansund. – Vi åpner nytt kontor og har ansatt Ole H. Bævre som ny kontorleder, sier regionsdirektør Egil Gossé i Norconsult.

Norconsult har de seneste årene foretatt flere oppkjøp av selskaper som har hatt tilstedeværelse i Kristiansund, deriblant Technoconsult Møre, Myklebust og sist Solem Arkitektur. Nå samlokaliseres medarbeiderne og flytter inn i nye kontorer i sentrum av Kristiansund (Kongens Plass 5).

Ole H. Bævre ny kontorleder
Ole H. Bævre er ansatt som ny kontorleder på Kristiansundkontoret.

– Vi er fornøyde og takknemlige for at Bævre har takket ja til stillingen som kontorleder. Bævre har bred og relevant erfaring, og har i tillegg solid kompetanse innen markedsføring og salg. Som person er han en samlende og inspirerende leder, sier regionsdirektør Egil Gossé.

Bævre har tidligere vært prosjektleder og markedssjef i PipeLife, en av Norges største produsenter og leverandør av plastrørsystemer. Før det var han salgssjef i Mabo Norge.

– Jeg ser frem til å bidra med å utvikle Norconsults satsning i Kristiansund videre. På Kristiansundkontoret har vi i dag solid erfaring og kompetanse innen elektro, VVS og geoteknikk. Vi har også slagkraftig arkitekt og interiørarkitektmiljø. Fremover ønsker vi å styrke oss innen byggteknikk og på sikt vann og avløp i det kommunale markedet, sier Bævre.

Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter innen samfunnsplanlegging og prosjektering.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss