Også i år velger Norconsult bærekraftige julegaver til medarbeiderne

I flere år har Norconsult i Norge støttet veldedige formål i forbindelse med jul. Også i år har selskapet valgt å gi julegaver til medarbeidere i bærekraftig ånd, og viderefører samarbeidet med Gi Gaven Videre.

– Det unike med Gi Gaven Videre er at det er et initiativ som lar hver enkelt medarbeider donere en gave til det formålet de engasjerer seg sterkest for. Det er virkelig en gave med mening. I Norconsult har vi en tydelig bærekraftstrategi. Derfor falt vi for denne løsningen som knytter de ulike veldedige formålene direkte til FNs bærekraftsmål. For oss var det et enkelt valg å samarbeide med Gi Gaven Videre også i 2021, sier Janicke Garmann, konserndirektør for Bærekraft og stab.

Gi Gaven Videre har mer enn 110 ulike formål innen 20 ulike kategorier som medarbeiderne kan velge mellom. Alle er kvalitetssikret av Innsamlingskontrollen eller Innsamlingsrådet


Støttet 90 ulike formål


I fjor ble gaven tatt vel imot av de nær 3 000 medarbeiderne i Norconsults virksomhet i Norge. Til sammen ble pengene gitt videre til nærmere 90 ulike gode formål.

– Stor takk til Norconsult for fornyet tillit! Vi er svært takknemlige på vegne av alle formålene som mottar støtte, sier Aksel Mjøs, initiativtakeren bak Gi Gaven Videre.

– Det er en ekstra glede at erfaringene med gavekortene og den positive mottakelsen de fikk hos deres ansatte, gjør at Norconsult velger å bruke Gi Gaven Videre også i 2021. Dette betyr veldig mye for alle formålene som nå får ekstra finansiering til å gjøre verden til et bedre sted, avslutter Mjøs.

  • Kjetil Ekkeren

    Senior kommunikasjonsrådgiver

  • Kontakt oss