Presseinvitasjon til Samfunnskonferansen 2018

Norconsult inviterer til Samfunnskonferansen 2018. Tema for konferansen er Grønn horisont – veien mot fremtiden. Vi stiller spørsmålet «Har vi skjønt hva vi skal leve av i fremtiden, og hvordan vi skal leve?».

  • Når: 25. september kl. 11 – 16 (lunsj fra kl. 11 – 11:50)
  • Sted: Bærum Kulturhus, Sandvika (Claude Monets alle 27)

Presse/ media er hjertelig velkommen

Kontakt pressekontakt Benedicte Bratt Jakhelln i Norconsult for registrering dersom du ønsker å komme: benedicte.bratt.jakhelln@norconsult.com mobil: 938 22 060

Vi bistår gjerne med koordinering hvis du ønsker intervjuer med foredragsholdere/ deltakere.

På programmet står:

  • Et eksklusivt innsyn i planene for det nye regjeringskvartalet, av arkitekt Gudmund Stokke i Nordic — Office of Architecture.

  • Tidligere sentralbanksjef Svein Gjedrem, som presenterer viktige drivkrefter for veksten i norsk økonomi og spør: Kan velferdsstaten finansieres på lang sikt?

  • Foredraget: Møkkarevolusjon! Fra møkk til verdifulle ressurser, av årets kvinnelige teknologigründer Grete Sønsteby.

  • Leder for Microsoft i Norge, Kimberly Lein-Mathisen, som forteller oss hvordan teknologien vil drive Norge og verden fremover i årene som kommer.

  • Et innblikk i hvordan vi skal transportere det vi skal leve av i fremtiden, fra jernbanedirektør Kirsti Lovise Slotsvik.

  • Næringsministerens statssekretær Daniel Bjarmann-Simonsen, som åpner opp om Bodøs Ny by, Ny flyplass, og hvordan det å redde verden er en god forretningsidé.

  • Et bevis for at dataspillferdigheter bør settes på CV-en, fra sivilingeniør Arne Moe Lysaker i Norconsult, som viser oss hvordan digitaliseringen skaper helt nye samarbeidsformer.

I tillegg presenterer ungdomspolitikere, ingeniør-, arkitektur- og designstudenter sine visjoner om fremtidens by, som blant annet blir tema i årets topplederdebatt, med Kirsti Lovise Slotsvik, direktør i Jernbanedirektoratet; Ole Erik Almlid, fungerende administrerende direktør i NHO; Jan Chr. Vestre, CEO i Vestre AS; Rachel Troye, prorektor og instituttleder ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og Per Kristian Jacobsen, konsernsjef i Norconsult.


Lisbeth Hammer Krog, ordfører i Bærum, åpner konferansen og Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseiernes Landsforbund, er konferansier for dagen.

Arrangeres for andre året på rad


Det er andre året på rad at Norconsult arrangerer Samfunnskonferansen. Vi ser frem til å samle kunder, samarbeidspartnere og andre som er interessert i bærekraftig utvikling, nye kompetansekrav, endrede levevilkår og økt endringshastighet, til konferansen.

VELKOMMEN!

**

RELEVANTE LENKER: