Team Norconsult klare for Holmenkollen Skishow. (Foto: Team Norconsult)

Sølv til Team Norconsult under Holmenkollen Skishow. Satser på flere topplasseringer kommende sesong.

Etter et ferskt treningsopphold i Sognefjellet, imponerte Team Norconsult stort under Holmenkollen Skishow onsdag 9. juni. Thomas Helland Larsen slo tidligere lagkamerat Harald Østberg Amundsen på målstreken, og kunne dermed smykke seg med sølvet etter endt løp onsdag kveld.

Stor fart og litt dramatikk til tross, det ble gode resultater for langrennslaget fra Asker under rulleskirennet i Holmenkollen. Laget stilte med seks utøvere til start, hvorav hele fire endte blant topp fem. Ikke nok med at Thomas ble nummer to bak Simen Hegstad Krüger, lagkamerat Erland Kvisle gikk inn til en flott fjerdeplass i herreklassen. Blant kvinnene imponerte både Silje Øyre Slind og Elena Rise Johnsen, som henholdsvis ble nummer fire og fem, og plasserte seg foran både Therese Johaug og Heidi Weng.

– Jeg er stolt av laget som får til så gode resultater. Vi går mot noen av de beste utøverne i Norge, og da er det moro at vi kan bite fra oss litt og vise hva som bor i Team Norconsult, sier trener Ola Kvisle.

– Vi har trent mye og bra i vinter, og satser på at kommende sesong i skisporet også byr på flere topplasseringer for våre løpere. 

Før snøen kommer blir det mer rulleski på Team Norconsult. Allerede lørdag 19. juni skal laget delta på Toten Skifestival, der de stiller i 50 km klassisk fellesstart.

Norconsult gratulerer med flotte resultater i Holmenkollen, og ser frem til å følge laget i nye renn fremover, både på asfalt og i skisporet.