Roy Nyheim, direktør for Region Nord i Norconsult

Studentfavoritten Norconsult søker 50 nye medarbeidere i Nord-Norge

Norconsults rådgivende ingeniører og arkitekter opplever at de får stadig mer å gjøre, og for å svare på etterspørselen søker selskapet etter over 50 nye medarbeidere innen de aller fleste ingeniørfagene til Region Nord. Kontorene det skal rekrutteres til ligger i Mosjøen, Mo i Rana, Bodø, Fauske, Narvik, Harstad, Tromsø, Alta, Lakselv, Hammerfest, Vadsø og Kirkenes.

I Nord-Norge har Norconsult allerede rundt 270 dyktige medarbeidere fordelt på 12 kontorsteder som alle håndterer alle typer oppdrag.

– Vi har merket en høy vekst i lang tid og nå ser vi et sterkt behov for å styrke laget vårt ytterligere i Nord-Norge. For vår del ser vi behovet for flere hoder på alle fag, både ved de større kontorene våre i Tromsø, Harstad, Bodø og Mo i Rana, men også de mindre kontorene, sier direktør for Region Nord i Norconsult, Roy Nyheim.

Regionen har merket at måten medarbeiderne jobbet på under pandemien har slått positivt ut på arbeidshverdag. I tillegg til å få enda bedre og mer fleksible løsninger, har Norconsult også merket at flere har lyst å flytte tilbake og hjem til nord.

– To år med pandemi har hjulpet Norconsult på flere måter. Først og fremst har vi sett at det er fullt mulig å sitte på et relativt lite lokalkontor og samtidig være en del av Norges største tverrfaglige miljø innen rådgivende ingeniørtjenester. Kombinasjon av ingeniørfag, arkitektur og digitale løsninger i arbeid, både for lokale og større nasjonale prosjekter, er uproblematisk. Her i Region Nord jobber vi mye for lokale oppdragsgivere, men vi deltar også på store prosjekter ellers i selskapet, sier Nyheim.

Kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver av studentene

I midten av mai ble Norconsult kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver av studentene. Rangeringen av Norges mest attraktive arbeidsgivere er basert på studentenes karrierepreferanser og ble offentliggjort under Universum Awards. I underkant av 11 000 studenter har sagt sin mening og kåret Norconsult til bransjens beste rådgivningsselskap.

– I tillegg til fleksible ordninger og et sterkt og godt arbeidsmiljø er Norconsult eid av medarbeiderne. Vi jobber alle for de samme målene og opplever et stort fellesskap rundt dette, sier Nyheim.

  • Hege Njå Bjørkmann

    EVP Communication and brand

  • Kontakt oss