Team Norconsult og Asker Skiklubb arrangerer rulleskishow 18. mai. Foto: Team Norconsult

Team Norconsult og Asker skiklubb inviterer til rulleskihow

Asker skiklubb og Team Norconsult inviterer til «Norconsult rulleskishow» lørdag 18. mai i Asker sentrum. Det loves fart, moro og pengepremier.

Asker og Bærums første seniorteam innen langrenn

Norconsult signerte i 2018 en treårig samarbeidsavtale som sikret etableringen av langrennslaget Team Norconsult. Laget satser på unge seniorutøvere, og er tidenes første seniorteam innen langrenn i Asker og Bærum. Team Norconsult kombinerer idrettssatsing med utdannelse lokalt, slik at man på den måten kan beholde lokale talenter i regionen. Med dette rulleskishowet setter laget punktum for en imponerende sesong med deltakelse og gode plasseringer av de lokale utøverne Erland Kvisle og Harald Østberg Amundsen i både U23 VM, NM, Norgescup og Skandinavisk cup. Neste sesong ønsker laget velkommen til enda flere løpere, deriblant Hedda Østberg Amundsen og Silje Øyre Slind.

Vil skape idrettsglede med rulleskishow

For å skape enda mer idrettsglede og engasjement rundt sporten, arrangeres det for første gang «Norconsult rulleskishow» i Asker.

- Vi gleder oss til et fartsfylt showrenn der publikum får møte løperne fra Team Norconsult samt andre lokale løpere, sier trener i Team Norconsult, Ola Kvisle. - Dette er første gang vi arrangerer dette rennet og vi håper på flest mulig tilskuere og deltakere. Målet er at det skal bli en årlig begivenhet med stadig flere løpere og publikum, avslutter Kvisle.

Konkurransen er for juniorer og seniorer og vil være en 100 meter superstakesprint i Bankveien i Asker sentrum. Det blir prolog og parstart med utslagning, og pengepremier til de som kommer på pallen. Det vil også bli et eget arrangement for barn med utlån av rulleski.

Informasjon om påmelding finnes her.