Fra venstre på bildet: Aslak Leikvoll Gundersen (Ildne), Frode Ravndal Evensen (Technogarden), Knut Bjørnar Dahle (Ildne), Trond Nymark (Ildne)

Technogarden styrker seg i Bergen - kjøper Ildne AS

Technogarden har med virkning fra 1. januar 2019 kjøpt konsulentselskapet Ildne AS. Virksomheten fortsetter fra samme dato som en integrert del av Technogarden - under navnet Technogarden Ildne AS.

I en tid som de siste årene har vært preget av noe usikkerhet, spesielt i deler av markedet på Vestlandet, gjør Technogarden nå en offensiv satsing i Bergen.

- Oppkjøpet av Ildne er en del av vår strategiske ekspansjon for å bli et ledende nordisk selskap, og samtidig styrkes selskapets posisjon på Vestlandet. Etter oppkjøpet av Ildne vil Technogarden ha en forventet omsetning i 2019 på ca. MNOK 520 og nær 500 ansatte, sier administrerende direktør Erik Devold Eidsvig i Technogarden.

Ildne vil sammen med Technogardens eksisterende kontor i Stavanger og Bergen utgjøre et betydelig konsulentmiljø, som vil bidra med dyktige ingeniørressurser til kunder innenfor olje/gass- og landbasert virksomhet på hele Vestlandet.

- Technogarden har i dag rammeavtaler og sterke forretningsmessige relasjoner med en rekke store kunder, og oppkjøpet av Ildne vil i betydelig grad styrke vår leveranseevne til disse kundene, sier Frode Ravndal Evensen, direktør for selskapets Consultingvirksomhet.

- Vi er imponert over den markedsposisjonen Ildne har tatt i Bergensområdet på relativt kort tid, og vi vet vi har kjøpt et selskap som består av meget dyktige og engasjerte medarbeidere. Ikke minst har de en forretningskultur som preges av profesjonalitet og integritet, noe vi i Technogarden er veldig opptatt av, sier Ravndal Evensen.

Sterkt ingeniørmiljø
Ildne har siden oppstarten i 2015 hatt en solid vekst og på relativt kort tid markert seg som en etterspurt og vel ansett leverandør av konsulentutleie og rekrutteringstjenester innenfor det tekniske markedet i Bergen.

- For oss i Ildne var det strategisk viktig å bli en del av en profesjonell og stor aktør i bransjen, noe som gir oss tilgang til et betydelig kundenettverk og spennende konsulent- og rekrutteringsoppdrag, sier daglig leder i Ildne, Aslak Leikvoll Gundersen. Vi anser Technogarden å være det mest attraktive selskapet i vår bransje og når de nå ønsker å innlemme oss i konsernet, viser det at selskapet satser hardt også på Vestlandet. Sammen har vi store ambisjoner for fremtiden, avslutter Leikvoll Gundersen

Om Technogarden
Technogarden Engineering Resources AS, som ble etablert i 2003 er et ingeniør- og konsulentselskap som leverer ingeniør, IT og prosjektlederkompetanse til kunder både til landbasert virksomhet og olje-/ offshorebransjen. Technogarden har 14 kontorer i Norge og Sverige, og har også en betydelig virksomhet innenfor telekommunikasjon. Hovedkontoret er lokalisert i Oslo.

Technogarden er et datterselskap av Norconsult, Norges største rådgivende ingeniør- og arkitektselskap.

For ytterligere informasjon kontakt;