Norconsult er kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver blant rådgivende ingeniører

Universum Professional 2022: Norconsult er bransjens mest attraktive arbeidsgiver

Norconsult er Norges mest attraktive arbeidsgiver for rådgivende ingeniører, ifølge Universum Professional Survey. I den prestisjefylte arbeidsundersøkelsen er i tillegg Norconsult for tredje år på rad kåret til Norges nest mest attraktive arbeidsgiver for yrkesaktive ingeniører.

Hvert år kårer Universum Norges mest attraktive arbeidsgivere blant yrkesaktive med høyere akademisk bakgrunn innen kategoriene «økonomi», «ingeniør», «IT», «Jus», «Humaniora» og «Helse». I 2022 har nær 13 000 personer sagt sin mening og rangert sine drømmearbeidsgivere. Norconsult beholder sin posisjon som nummer to i kategorien «ingeniør», og rangeres i år som nummer to både blant kvinner og menn.

– Vi er stolte av å beholde vår posisjon som bransjens mest attraktive arbeidsgiver, og ekstra gledelig er det at vi i år har gått opp to plasser blant kvinner og nå er rangert som nummer to blant både kvinner og menn, sier konsernsjef i Norconsult, Egil Hogna.

Attraktiv bransje

På topp 10-listen i kategorien «ingeniør» er Multiconsult rangert som nummer tre og Sweco som nummer syv. Dette vitner om at den rådgivende ingeniørbransjen er meget attraktiv for yrkesaktive ingeniører.

– Det er meget positivt at vi og bransjen som helhet har en så sterk posisjon i en yrkesgruppe som er veldig attraktiv for oss. Hvert år rekrutterer Norconsult flere hundre nye medarbeidere og konkurransen om de beste er tøff. Det er viktig for oss å synliggjøre at man i Norconsult har mulighet til å påvirke og være med på den stadige utviklingen vi ser i vår bransje, og vi jobber hele tiden med å kunne tilby de mest spennende prosjektene og oppgavene i et miljø der medarbeiderne trives, sier Hogna.