Team Norconsult i aksjon under NM på Konnerud. (Foto: Eirik Andreas Mortensbakke)

Vi gratulerer Team Norconsult med vel gjennomført sesong

Team Norconsult er det første langrennslaget for unge seniorer i Asker- og Bærumsregionen, og utøverne har vist meget gode resultater i sesongen som nå er tilbakelagt. Norconsult har samarbeidet med laget siden 2018, og er imponert over hva de har oppnådd i årets sesong.

I løpet av vinteren har Team Norconsult lagt bak seg mange mil i skisporet og deltatt i renn både i Norge og internasjonalt. De sterke resultatene, blant annet i Norgescupen, gjorde at flere av løperne ble tatt ut til World Cup både i Nove Mesto i Tsjekkia og på hjemmebane i Holmenkollen og på Lillehammer. I Kollen gikk Silje Øyre Slind inn til en imponerende 14. plass på kvinnenes tremil, bare sekunder bak de aller beste.

Tre av lagets løpere, tvillingene Hedda og Harald Østberg Amundsen og Thomas Bucher-Johannessen, var blant de som representerte Norge i U23-VM i tyske Oberwiesenthal. Her klinket de til med imponerende resultater i flere renn, og hentet hjem to individuelle gull, ett stafettgull, en sølv, en bronse og en fjerdeplass.

Rekruttlandslaget for tvillingene Hedda og Harald

Etter en sesong med spesielt gode resultater for Hedda og Harald Østberg Amundsen, har begge nå valgt å takke ja til plasser på rekruttlandslaget for kommende sesong. Hedda var med på stafettlaget som vant gull i Oberwiesenthal, og oppnådde også topp 10-plassering individuelt. Harald markerte seg godt allerede tidlig i 2020, da han blant annet gikk inn til sølv på 15 km under NM på Konnerud der flere landslagsutøvere deltok.

– Både Hedda og Harald har hatt en veldig god sesong med bra resultater. Det er selvfølgelig synd å miste gode løpere, men vi ønsker dem lykke til på rekruttlandslaget, sier trener Ola Kvisle. Han legger til at de to talentene fremdeles vil være en del av miljøet i Team Norconsult.

Optimist foran neste sesong

– Denne sesongen ble dessverre noe avkortet på grunn av Covid-19, men til tross for dette har vi lagt bak oss en solid sesong med gode resultater for mange av utøverne våre. Foran neste sesong er jeg veldig optimistisk, det ligger fremdeles et stort og uforløst potensial i det laget vi har nå. Vi går spennende tider i møte både i og utenfor skisporet, og vi gleder oss til å ta fatt på treningen slik at neste sesong blir enda bedre, avslutter Kvisle.

Norconsult er stolt samarbeidspartner med Team Norconsult og vi gleder oss til å følge laget videre. Samtidig takker vi Harald og Hedda for samarbeidet og ønsker dem lykke til på rekruttlandslaget.