Bærekraftsuken 2022

Fra 2. til 6.mai arrangerte Norconsult Bærekraftsuken 2022. 

Krav til klima, miljø og bærekraft i prosjekter kan gi et stort potensial for næringsutvikling, både for Norconsult og Norge generelt. Vi startet uken med dette temaet, og mandag 2. mai kjørte vi paneldebatt med blant annet tidligere statsråd Nikolai Astrup som deltaker. Deretter kunne du høre om hvordan vi i våre prosjekter setter innhold til begrepet bærekraftig utvikling og viser at dette arbeidet krever en kunnskapsbasert tilnærming. 

Til å oppsummere uken hadde vår konsernsjef Egil Hogna med seg tidligere kultur-, likestilling- og kunnskapsminister Trine Skei Grande, Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland, Assisterende utbyggingsdirektør i Bane NOR Birger Steffensen, Administrerende direktør i Ferd Eiendom Camilla Krogh, Administrerende direktør i HAV Eiendom Kjell Døvle Kalland og våre egne divisjonsdirektører for Eiendom og konstruksjon Kjetil Ruud og Samferdsel Sigurd Rugsland.

 

Opptak av foredrag

Fikk du ikke med deg alle foredragene i Bærekraftsuken 2022, eller har lyst til å se noen om igjen? Du finner link til opptak inne på hvert enkelt foredrag sin side.

En komplett spilleliste med alle foredrag finner du her.

Du kan se en oppsummeringsfilm fra uken her.

  • Elisabeth Hofgaard Lycke

    Leder bærekraftsrapportering og forbedring

  • Kontakt oss