kvinne skriver på glassvindu med en gruppe mennesker

Innovasjonsledelse

God innovasjonsledelse gir deg en godt strukturert innovasjonsprosess og hjelper deg med å lykkes i et krevende marked. Våre team med erfarne innovasjonsledere hjelper deg med å drive din virksomhet videre.

Innovasjonsprosesser kan være en utfordring for bedrifter, spesielt når det gjelder å balansere kortsiktige krav til resultater med langsiktig vekst. Ved hjelp av innovasjonsledelse (ILS) kan dere få etablert en godt strukturert innovasjonsprosess, som sikrer involvering av tverrfaglige ressurser i virksomheten og som skaper eierskap til løsningen som utvikles.  

Norconsult har et team av erfarne innovasjonsledere som er klare til å jobbe tett med deg for å identifisere og tydeliggjøre oppgaver som skal løses. Sammen utvikler vi de rette ideene og konseptene for å hjelpe din bedrift å oppnå sine forretningsmål. 

Vår tilnærming til innovasjonsledelse er basert på bestepraksis og lang erfaring med innovasjonsledelse. Vi jobber med å bygge en kultur for innovasjon i organisasjonen din ved å engasjere alle nivåer av medarbeidere og sørge for at innovasjonsprosessen er sømløs og forutsigbar.  

Vi tilbyr deg skreddersydde opplæringsprogrammer for å hjelpe dine ansatte med å utvikle sin evne til å lede innovasjonsprosesser og å tenke nytt. Dette gir en fordel både for organisasjonen og den enkelte ansatte som får utvikle seg og være en del av et engasjerende arbeidsmiljø. 

  • Elin Mørch Langlo

    Innovasjonsdirektør

  • Kontakt oss