Rådgiverne

Har du noen gang lurt på hvordan det er å jobbe i rådgiverbransjen? Eller er du nysgjerrig på hva vi gjør når vi sier at vi har prosjektert en stor hengebro? Serien “Rådgiverne” gir deg et innblikk i arbeidsdagen i Norconsult.

Mennesker i klynge

I serien vår "Rådgiverne", møter du noen av våre dyktige medarbeidere. Her får du et unikt innblikk i hvordan hverdagen som rådgivere er, hvilke utfordringer vi møter, hvordan vi løser dem og hvordan vi har det på jobb. 

I sesong 3 er vi på oppdrag. Nærmere bestemt Alvim renseanlegg for Sarpsborg kommune. Vi følger fem nye rådgivere og gleder oss til å ta del i deres arbeidshverdag

Sesong 3

Sesong 3 av Rådgiverne dypdykker litt mer i hvordan det er å jobbe i oppdrag i Norconsult, og vi får være med på både tverrfaglig kontroll, interne møter og prosesser, feltarbeid, kundemøter og befaringer. Og selvfølgelig litt sosialt. I år skal vi bli bedre kjent med Ingvild Kyrkjeeide Finstad, Linnea Stickler, Mariann Hellne Rasen, Nicolas Martinez og Håkon Gregersen.

Sesong 2

I sesong 2 av Rådgiverne blir vi godt kjent med maskinlæringseksperten Victoria som jobber i Norconsult Informasjonssystemer i Sandvika. Vi møter i tillegg naturforvalter Sylvia og Cathrine som er arkitekt på den nye bossterminalen i Bergen. I Ålesund jobber Tormod med kloakkhåndtering, mens kontorleder i Molde og Kristiansund, Jo Sigurd, drar på roadtrip og på befaring med kunde. Vi blir også kjent med geotekniker Greger i Tromsø og den unge oppdragslederen Aile fra kontoret vårt i Lakselv. Til sammen byr alle syv på spennende, morsomme og noen litt alvorlige smakebiter fra sin hverdag som rådgivere i Norconsult. 

Sesong 1

I den første sesongen av Rådgiverne møter vi ni ulike medarbeidere fra Norconsult som alle viser litt av hvordan det er å jobbe som rådgiver. Vi møter Ali, Dina, Marie og Oscar som alle jobber ved hovedkontoret i Sandvika, men innen ulike fag som jernbane, bygg og elektro. Vi blir også kjent med Even som er landskapsarkitekt og jobber med den nye Operastranda, mens Kristine fra Os-kontoret reiser på befaring i fjellheimen. Daniel jobber med fornybar energi i Kristiansand og Jo Sigurd («Norconsults Michael Scott») leder kontorene på Nordmøre med en humoristisk og varm hånd. Hvis du er nysgjerrig på hvordan vi har det på jobb og hva vi driver med til daglig, anbefaler vi deg å se Rådgiverne og bli kjent med noen av oss som jobber her.

  • Marthe Haugen Stranden

    Employer branding

  • Malin Eriksen

    Seniorrådgiver HR

  • Kontakt oss