trappeoppgang på et hotell fra en stor lobby/loungeområde

Fyri Resort og spa

Norconsult har levert prosjektering av ventilasjon på Fyri Resort og spa i Hemsedal.

Prosjektnavn

Fyri Resort og spa

Kunde

Bjerke Ventilasjon AS

Sted

Norge

Periode

2018 til 2020

Nøkkeltall

Aggregater med roterende gjennvinnere utenom boligaggregater ca 90.000 m3/h på hotell. Spa og konferansesenter ca 36.000 m3/h.

Fýri Resort åpnet dørene i desember 2019. Prosjektet var en utbygging av hotell med leiligheter. Hotellet har ca 280 hotellrom med suiter. I tilknytning til hotellet er det 45 leiligheter. I hotellet er det tre barer og en stor resturant.

Resorten har store åpne lokaler med flere peiser i kjerneområdene. Hotellet har et stort oppvarmet parkeringshus under bygget og et leilighetsbygg på nedsiden av hotellet med tilhørende parkeringskjeller. Balansert ventilasjon i alle leilighetene og i parkeringskjeller. Ski/ smørebod finnes i parkeringshuset.

Utbygging av spaanlegg med inne- og utebasseng. Utebasseng som skal være i drift hele året, innendørs spaanlegg med 35 graders basseng. Relaxrom med peis, kjøkken og trimrom. I spaanlegget er det prosjektert aggregat fra Menerga med ventiler opp langs glassfasader og avtrekk ved gulv samt ved tak. Resorten har også store konferansesaler med belastning opp imot 300 personer.

 

  • Tor Egil Øen

    Gruppeleder

  • Kontakt oss

    Tverrfaglig samarbeid