trappeoppgang på et hotell fra en stor lobby/loungeområde

Fyri Resort og spa

Norconsult har levert prosjektering av ventilasjon på Fyri Resort og spa i Hemsedal.

Prosjektnavn

Fyri Resort og spa

Kunde

Bjerke Ventilasjon AS

Sted

Norge

Periode

2018 til 2020

Nøkkeltall

Aggregater med roterende gjennvinnere utenom boligaggregater ca 90.000 m3/h på hotell. Spa og konferansesenter ca 36.000 m3/h.

Fýri Resort åpnet dørene i desember 2019. Prosjektet var en utbygging av hotell med leiligheter. Hotellet har ca 280 hotellrom med suiter. I tilknytning til hotellet er det 45 leiligheter. I hotellet er det tre barer og en stor resturant.

Resorten har store åpne lokaler med flere peiser i kjerneområdene. Hotellet har et stort oppvarmet parkeringshus under bygget og et leilighetsbygg på nedsiden av hotellet med tilhørende parkeringskjeller. Balansert ventilasjon i alle leilighetene og i parkeringskjeller. Ski/ smørebod finnes i parkeringshuset.

Utbygging av spaanlegg med inne- og utebasseng. Utebasseng som skal være i drift hele året, innendørs spaanlegg med 35 graders basseng. Relaxrom med peis, kjøkken og trimrom. I spaanlegget er det prosjektert aggregat fra Menerga med ventiler opp langs glassfasader og avtrekk ved gulv samt ved tak. Resorten har også store konferansesaler med belastning opp imot 300 personer.

 

Kontaktpersoner

Tor Egil Øen

Gruppeleder

Kontakt oss

Tverrfaglig samarbeid