Impulse Pirbadet

Med utsikt over Trondheimsfjorden og Munkholmen har Impulse treningssenter åpnet sitt nyeste og mest moderne treningssenter noensinne. I spektakulære omgivelser fikk vi i oppdrag å designe et nytt treningssenter eksisterende lokaler.

Prosjektnavn

Impulse Pirbadet

Kunde

Impulse Treningssenter As

Sted

Trondheim, Norge

Periode

2023 til 2023

Oppdraget

Impulse Pirbadet ønsket å møte det økende behovet for restitusjon og velvære. De ønsket å skape et nytt uttrykk, et moderne treningssenter som Trondheim ikke hadde sett før. Wow faktoren skulle være der i det du gikk inn i lokalet og samspillet mellom trening og det eksisterende Pirbadet var viktig. Vi skulle lage et åpent senter med god oversikt over de aktuelle treningområdene. Samtidig som oversikten for de ansatte skulle ivaretas jobbet interiørarkitektene aktivt med å skape en privat følelse i de aktuelle sonene.

 

Løsningen

Vi jobbet tett med Impulse for å skape deres mest moderne treningssenter. Her ble det laget et oppgradert farge og materialkonsept som forsterket de ulike sonene i lokalet. Farger ble brukt aktivt for å skape ulike treningssoner og stemminger i lokalet.

Med et godt samspill mellom riktig belysning og materialbruk skapte vi en helhet mellom innredning og de ulike sonene. Vi designet kreative innredninger basert på fargene i lokalet og dro inn elementer som kunne relateres til trening, restitusjon og velvære. Senteret fikk en hyggelig lounge avdeling med skreddersydde møbler hvor både de ansatte og de som trente skulle føle seg velkommen.

 

Resultatet

Resultatet av Impulse Pirbadet er et treningssenter det er godt å være. Et senter det er hyggelig å komme tilbake til og med en atmosfære man både kan slappe av og være aktiv i.

  • Janne-Marit Wormdal

    Seniorrådgiver Interiørarkitektur

  • Kontakt oss

    Tverrfaglig samarbeid