Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark (OCCI II)

Norconsult har vært brannteknisk rådgiver i forbindelse med planlegging og prosjektering av Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark (OCCI) og ny Ullern videregående skole.

Prosjektnavn

Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark (OCCI II)

Kunde

Skanska Norge AS

Sted

Norge

Periode

2011 til 2015

Oppdraget

Norconsult har i alle faser at prosjektet bidratt med oppfølging og påtatt seg ansvarsrett for brannteknisk prosjektering i tiltaksklasse 3 for OCCI II. Byggverket er utført som et kombinert bygg med skole, flerbrukshall og kontor med laboratorier.

Løsningen

Byggverket består av underetasje med parkering og flerbrukshall med garderober, 1. og 2. etasje består av videregående skole med åpen forbindelse til flerbrukshall med tribune og foaje med kantine. Over 3. etasje har bygningen tre separate kontorlameller. Total størrelse for byggverket er ca. 36 000 kvadratmeter.

Åpenheten mellom flerbrukshall og atrium, samt branncelleinndelingen i bygget, har medført behov for omfattende simuleringer av røykspredning og røykventilasjon. I tillegg har det blitt gjennomført risikoanalyser og tilpasninger for å ta hensyn til bruk av brannfarlig vare i forbindelse med laboratorier i bygget.

 

  • Ole Henry Hallgren

    Avdelingsleder

  • Kontakt oss

    Tverrfaglig samarbeid