Netcompany - nye kontorlokaler i Trondheim

Når Netcompany skulle inn i nye lokaler i Kongensgate 87 fikk interiørarkitektene i Trondheim i oppdrag å designe et nytt kontorlokale. Med fokus på funksjonalitet jobbet vi for å skape et inspirerende arbeidsmiljø som gir de ansatte stor fleksibilitet i en god atmosfære.

Prosjektnavn

Netcompany - nye kontorlokaler i Trondheim

Kunde

Netcompany

Sted

Trondheim

Periode

2023 til 2023

Oppdraget

Netcompany ønsket en fleksibel arbeidsplass med plass for ulik type møblering. De sosiale sonene skulle implementeres rundt om i lokalet i kombinasjon med skjermede områder og lukkede rom. Atmosfære og god sammenheng mellom rommene var viktig. Netcompany ønsket seg et kontorlokale det var godt å oppholde seg i, med en gjennomgående lunt material og fargebruk.

 

Løsningen

For å skape en fleksibel arbeidsplass ble møbleringsplanen et viktig verktøy for å optimalisere lokalet. Kongensgate 87 har en unik fasade med store mengder dagslys.

Plassering av rom i kjernen ble derfor svært viktig for å maksimere åpenheten og tilgjengeligheten til disse lyse områdene. Møterommene ble lagt inn i lokalets kjerne og arbeidsplassene ble plassert lags ytterveggene langs den flotte fasaden.

Videre så jobbet vi med å tilby et mangfold av rom som gir fleksibilitet til hvor og hvordan man kan jobbe. Ved å skape et miljø med flere kontorpulter, ulike møterom, stillerom, åpne sosiale områder og rolige lesenisjer har vi ivaretatt ønsket om variasjon og funksjonalitet.

Prosjektet Kongens gate 87 hadde tydelige mål om mest mulig gjenbruk og ombruk. Ved valg av materialer har interiørarkitekten valgt å gjenbruke finerplater og jobbet videre med det naturlige uttrykket i form av kalkmaling og lune, dempede farger.

Med et godt samspill mellom farger og materialbruk skapte vi en helhet mellom innredning og de ulike sonene. For å skape subtile og varierte teksturer i rommet har vi dratt inn mønstrede tepper i varme toner. Ved valg av møbler har vi jobbet med buede former og varme nyanser for å skape en innbydende følelse.

For Netcompany har vi levert: Arbeidstegninger, møbleringsplan, himlingsplan, rombehandlingsplan, oppriss og kjøkkentegninger.

 

Resultatet

Med fokus på innovativ design og funksjonalitet har våre interiørarkitekter i Trondheim skapt et inspirerende arbeidsmiljø som gir de ansatte stor fleksibilitet og mulighet til å utfolde seg. Resultatet er et lunt kontorlokale med en god atmosfære som fremmer trivsel og produktivitet.

  • Christina Fiona Dunn

    Interiørarkitekt

  • Kontakt oss

    Tverrfaglig samarbeid