Studenter og nyutdannede

Er du opptatt av vakker og varig arkitektur? Kanskje du har lyst til å jobbe med ingeniørkunst i verdensklasse? Brenner du for nye og smarte teknologiske løsninger? Nesten uansett hvilken utdanning du har valgt, vil du hos oss få være med på å påvirke fremtidens samfunn gjennom spennende og faglig utfordrende prosjekter og oppgaver.

mange mennesker som sitter rundt et bord

Hos oss vil du få over 6 300 engasjerte kollegaer fordelt på nær 140 kontorer på tre kontinenter. Vi jobber på tvers av fag, markeder og lokasjoner, noe som gir deg gode utviklingsmuligheter. I det daglige motiveres vi av vårt formål – hver dag forbedrer vi hverdagen. Formålet definerer hvem vi er og hvorfor vi går på jobb hver dag, og er et løfte til oss selv, kunder, samarbeidspartnere og omverdenen. Hvis dette høres spennende ut, ser vi frem til å bli bedre kjent med deg. 

Vi er veldig stolte av å ha blitt kåret til bransjens mest attraktive arbeidsgiver blant studenter, og vi jobber hele tiden for at vi skal være en foretrukket arbeidsplass der våre medarbeidere trives og utvikler seg.  

Sommerjobb

Er du student og lurer på hva det vil si å jobbe i Norconsult? Hos oss kan du søke om sommerjobb!

  • Fredrik Krogh Albertsen

    HR-rådgiver Rekruttering

  • Marthe Haugen Stranden

    Employer branding

  • Kontakt oss