kvinne skriver på glassvindu med en gruppe mennesker

Innovasjonsledelse

God innovasjonsledelse gir deg en godt strukturert innovasjonsprosess og hjelper deg med å lykkes i et krevende marked. Våre team med erfarne innovasjonsledere hjelper deg med å drive din virksomhet videre.

Innovasjonsprosesser kan være en utfordring for bedrifter, spesielt når det gjelder å balansere kortsiktige krav til resultater med langsiktig vekst. Ved hjelp av innovasjonsledelse (ILS) kan dere få etablert en godt strukturert innovasjonsprosess, som sikrer involvering av tverrfaglige ressurser i virksomheten og som skaper eierskap til løsningen som utvikles.  

Norconsult har et team av erfarne innovasjonsledere som er klare til å jobbe tett med deg for å identifisere og tydeliggjøre oppgaver som skal løses. Sammen utvikler vi de rette ideene og konseptene for å hjelpe din bedrift å oppnå sine forretningsmål. 

Vår tilnærming til innovasjonsledelse er basert på bestepraksis og lang erfaring med innovasjonsledelse. Vi jobber med å bygge en kultur for innovasjon i organisasjonen din ved å engasjere alle nivåer av medarbeidere og sørge for at innovasjonsprosessen er sømløs og forutsigbar.  

Vi tilbyr deg skreddersydde opplæringsprogrammer for å hjelpe dine ansatte med å utvikle sin evne til å lede innovasjonsprosesser og å tenke nytt. Dette gir en fordel både for organisasjonen og den enkelte ansatte som får utvikle seg og være en del av et engasjerende arbeidsmiljø. 

Kontaktpersoner

Elin Mørch Langlo

Innovasjonsdirektør

Kontakt oss